• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Heikki Hämähäkki -pehmoavaimenperä

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mitkä ihanat suuret silmät! Ja knalli! Ja mikä ihana pieni muoto!


Tällaista Heikki Hämähäkki -pehmoa on toivottu jo pitkään. Tämä avaimenperä on pieni, käteen sopiva ja aivan mahdottoman söpö. Kuten on tietysti myös Mauri Kunnaksen kirjoissa esiintyvä esikuvansa.


Heikki Hämähäkki on löydettävissä monista Mauri Kunnaksen kirjoista. Häntä - ja hänen sukulaisiaan - voi bongata aukeamalta joskus jopa useamman kerran! Heikki Hämähäkki on mukana seikkailuissa, vaikkei niissä päähenkilö olekaan. Hänet kuitenkin tunnistetaan ja muistetaan joskus jopa paremmin kuin päähenkilöt.


Heikki Hämähäkki on monien suosikki, jonka bongailu kirjoista on yhtä hauskaa kuin unissaankävelevän Herra Hakkaraisen etsiminen.


Heikki Hämähäkillä on myös useita erilaisia kutsumanimiä: pölypallo, palleroinen, mörkö, öttiäinen, hämppis, hämppi ja varmasti vielä paljon muitakin.


Heikki Hämähäkki on monelle aikuisellekin se ehkä rakkain hahmo Mauri Kunnaksen kirjoissa. Nyt voit tunnustaa Heikki Hämähäkki -faniutesi ottamalla käyttöön Heikin avaimenperänä.


Tai vaikka et olisi koskaan lukenut yhtäkään Mauri Kunnaksen kirjaa, tämä avaimenperä on niin mahtavan suloinen, että sitä voi käyttää aivan hyvin vaikkei se olisikaan ennestään kirjoista tuttu. Pieni ihastuttava otus, joka voi olla osana myös sinun päivittäisiä seikkailuitasi, mutta antaa sinun silti olla päähenkilö.Heikki Hämähäkki -pehmoavaimenperä on hatusta jalkoihin kooltaan n. 12 cm.

Ripustuslenkin kanssa pituutta avaimenperälle tulee n. 15 cm.

Pelkän Heikki Hämähäkin vartalon halkaisija (ilman jalkoa ja knallia) on n. 7 cm.