• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Heikki Hämähäkki -pipo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Heikki Hämähäkki -pipo on kevyt, välikauteen sopiva pipo lapsille

Heikki Hämähäkki, tuo tyylikkäin hämähäkki jota on milloinkaan nähty, on monen lempihahmo Mauri Kunnaksen kirjoissa. Kuinka mahtavaa onkaan, että nyt voit laskea kutreillesi pipon, jossa vilisee Heikki Hämähäkkejä!


Heikki Hämähäkki -pipo on melko ohutta kangasta, joten se on juuri sopiva välikautena käytettäväksi. Pipon materiaali on venyvää, joten se sopii monen eri kokoiseen päähän. Pipon ympärysmitta on venyttämättömänä n. 40 cm, mutta koska materiaali on hyvin venyvää, se menee kyllä hieman isompaankin päähän. Useimmille aikuisille tämä pipo on kuitenkin liian pieni. Pipo on materiaaliltaan polyesteria, eli kangas on sileää eikä kutita.


Heikki Hämähäkillä on monta nimeä

Jos Mauri Kunnaksen kirjat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, Heikki Hämähäkki on todennäköisesti myös tuttu, ainakin ulkonäöltään. Heikki Hämähäkkiä olet saattanut kutsua aivan erilaisella nimellä, mutta se ei missään tapauksessa haittaa! Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja me Herra Hakkaraisen talossa olemme saaneet kuulla useita eri variaatioita tämän kyseisen otuksen nimestä ja ne ovat kaikki olleet ihania.


Yleisimpiä nimityksiä, joita olemme Herra Hakkaraisen talon tätien ominaisuudessa saaneet kuulla Heikki Hämähäkille, ovat pölypallo, pölypallero, pallero, hämis, hämppis, pölypunkki ja Herra Heikki. Vaikka osa näistä eroaakin otuksen oikeasta nimestä aika lailla, on kuitenkin lähes tulkoon aina täysin selvää, mistä Mauri Kunnaksen hahmosta on kyse.


Heikki Hämähäkki harvemmin on pääosassa Mauri Kunnaksen rakastetuissa lastenkirjoissa, mutta siitä huolimatta se on Herra Hakkaraisen ohella yksi etsityimmistä asioista tarinoiden kuvitusten joukosta. Lähes joka aukeamalta voit löytää Heikki Hämähäkin ja niiden etsiminen ja löytäminen on niin lapsista kuin aikuisistakin hauskaa ja jännittävää.Heikki Hämähäkki -pipo pähkinänkuoressa

  • Pipon ympärysmitta venyttämättömänä noin 40 cm. Kangas on kuitenkin venyvää, joten mahtuu hieman isompaankin päähän. (Ei kuitenkaan useimmille aikuisille.)
  • Kuvitus: Silinteripäisiä Heikkiä Hämähäkkejä mustalla pohjalla
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Lapsille sopiva, useimmille aikuisille liian pieni
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä (sijaitsee Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)