• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen Multitalentti -tyynyliina Finlayson

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hauskassa Multitalentti-tyynyliinassa on kaksi eri kuvaa. Toisella puolella Herra Hakkarainen - tyynyliinan nimen mukaisesti - on oikea multitalentti! Samalla kertaa hän vaikuttaa harrastavan monia erilaisia lajeja, esimerkiksi neulomista, sulkapalloa, uintia ja jalkapalloa. Muitakin lajeja kuvasta on havaittavissa!


Toisella puolella Herra Hakkarainen pelaa sulkapalloa Masa Marsun kanssa. Masa ei ehkä nauti unissaanpelaamisesta aivan yhtä paljon kuin Herra Hakkarainen.


Finlayson kirjoittaa tyynyliinan kääreessä:

Herra Hakkaraisen hulvaton maailma

Pitkään Herra Hakkarainen esiintyi Mauri Kunnaksen kirjoissa sivuhenkilönä. Kunnas piirsi unissaan kulkevan Hakkaraisen sinne minne se mahtui sen kummempia suunnittelematta. Mutta Herra Hakkarainen kiehtoi lukijoita siinä määrin, että hänet päätettiin herättää eli siis ylentää ihan päähenkilöksi. Päätös lienee oikea, sillä Hakkaraisen öiset toilailut ovat ihastuttaneet sittemmin niin meitä kuin myös tuhansia ja tuhansia eri-ikäisiä ihmisiä ympäri maailmaa.


Valmistaja Finlayson. Koko 60x50. Materiaali 100 % luomupuuvilla. Puuvilla on luomuviljeltyä ja tuote GOTS-sertifioitu.


Pese samansävyisten kanssa, nurinpäin käännettynä. Kutistuu max. 6 %. Suosittelemme tuotteen pesua ennen käyttöönottoa. Finlayson antaa tuotteelle 5 vuoden takuun, johon voit tutustua tarkemmin osoitteessa: finlayson.fi/takuu.