• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä on aivan ihastuttavan pieni ja helppo ottaa mukaan omiin seikkailuihisi!


Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä on toivottu kesällä ilmestynyt uutuustuote, jolle on ollut kovasti kysyntää.

Isommat Herra Hakkarainen -pehmot ovat ihanan rakastettavia. Ne toimivat upeasti esimerkiksi unikavereina tai rohkeuden tuojana. Sellaisen kantaminen mukana voi olla kuitenkin joskus hieman haastavaa, esimerkiksi jos olet jo aikuinen, eikä pehmolelun kantaminen mukana ole enää ollenkaan niin hellyttävää kuin lapsena.


Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä on helppo klipsauttaa kiinni esimerkiksi repun tai takin vetoketjuun, ja näin Herra Hakkarainen on mukana seikkailuissasi, aivan kuin hän on mukana Mauri Kunnaksen kirjoissa. Ehkä hieman taustalla, mutta aina tärkeänä mukana.


Herra Hakkarainen esiintyi ensimmäisen kerran Mauri Kunnaksen kirjassa Yökirja. Kirjassa kerrotaan, mitä kaikkea tapahtuukaan yöllä, ja muiden yöllisten asioiden lisäksi Herra Hakkarainen unissakävelee. Tämän jälkeen kesti jonkin aikaa, kunnes Mauri Kunnas alkoi piirtää Herra Hakkaraista muiden kirjojensa taustalle unissakävelemään. Hänestä tämä oli hauska idea, ja kansa oli selvästi samaa mieltä.


Nyt, vuosia myöhemmin, Herra Hakkarainen on saanut myös ns. omia kirjojaan, joissa seikkailee päähenkilönä. Tämän lisäksi häntä voi edelleen bongailla lähes kaikkien kirjojen taustalta tekemässä milloin mitäkin.


Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä on Herra Hakkarais -fanin toivehankinta!


Herra Hakkarainen -pehmoavaimenperä on kokonaisuudessaan 19 cm pitkä.

Herra Hakkarainen -pikkupehmo ilman avaimenperä-osiota on pituudeltaan 13 cm.