• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Joulukuoro-kynttilä

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hyvää tahtoa sädehtivä kynttilä


Joulukuoro-kynttilässä kolme pientä otusta laulavat joululauluja. Kynttilän kuvaa katsoessaan voi melkein kuulla joululaulun hennot sävelet. Jokainen voi varmasti itse valita, minkä joululaulun kuulee.


Kynttilä on valmistettu parafiinista, ja se on valmistettu niin, että kynttilän ulkopinta ei sula. Näin kuva-aihe säilyy kauniina kynttilän palaessa ja valaistuu ihastuttavasti sisältä päin.


Mauri Kunnaksen suhde jouluun on tunnetusti aina ollut lämmin ja erityinen. Tämä on selvästi havaittavissa hänen jouluisissa piirroksissaan, jotka hehkuvat joulun iloa ja rauhaa, ehkä myös kehottavat rauhoittumaan ja kuuntelemaan joululauluja.


Lämpöinen joulun aika


Kynttilän kuva on otettu Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukki ja noitarumpu, joka on julkaistu vuonna 1995. Joulupukki ja noitarumpu on yksi Mauri Kunnaksen tuotannon klassikoita, joka on useimmille suomalaisille tuttu, jos ei kirjana niin lähes aina jouluisin televisiossa esitettävänä animaationa.


Tämän kuvan laulavat hiiret löytyvät kirjan viimeiseltä sivulta, heti Vekara Väkkärän henkilökuvauksen jälkeen. Kuva henkii joulun iloa sekä talvisen päivän kylmyyttä, johon kynttilät luovat lämmintä hehkua ja valoa. Joululaulu tuo sekä laulajalleen että kuulijalle hyvän mielen.


Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on täysin hajusteeton, eli sopii moneen kotiin. Kynttilä on suunniteltu Suomessa ja sen valmistuttaja on Muurla. Muurlan kynttilät valmistetaan käsityönä Euroopan alueella.


Kerää koko sarja


Muurla valmistaa kolmea muutakin kynttilää, joiden kuvitukset on otettu Mauri Kunnaksen tuotannosta. Nuo kynttilät ovat Juhlat, Korvatunturi sekä Revontulet. Näistä Juhlat on samankokoinen kuin Joulukuoro, eli noin 8 senttimetriä korkea. Korvatunturi ja Revontulet ovat hieman isompia, noin 12 senttimetriä korkeita.


Muurlan Kunnas-sarjasta löytyvät myös Juustomestari- ja Talviyö-tarjoilu/leikkuulauta, Korvatunturi- ja Revontulet-tarjottimet sekä jouluiset Koristepallot.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Joulukuoro-kynttilä pähkinänkuoressa

  • Kynttilän korkeus 8 cm
  • Paloaika n. 30 h.
  • Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on hajusteeton
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistaja: Muurla