• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €

Juustomestari -tarjoilu/leikkuulauta

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Oivallinen juustotarjotin


Juustomestari -tarjoilu/leikkuulaudassa on hauska Mauri Kunnaksen piirtämä kuva oletettavasti Juustomestari-tontusta. Lauta on hauskasti pitkulaisen mallinen ja sen saa halutessaan myös ripustettua näyttävästi esille yläreunan reiästä.


Laudan toisella puolella on juustomestari apulaisensa ja juustojen kanssa ja toisella puolella on pala juustoa. Lautaa voi nimensä mukaisesti käyttää sekä tarjoilualustana että leikkuulautana. Molemmat puolet on käsitelty samalla tavalla, joten lautaa voi käyttää miten päin haluaa. Päälle näkyvän puolen voi valita kattauksen ja tunnelman mukaan.


Tarjoilu/leikkuulauta on kooltaan 17 cm x 44 cm. Se on valmistettu käsityönä Suomessa, suomalaisesta koivuviilusta. Laudassa on mattamelamiinipinnoite, jonka ansiosta tarjoilu/leikkuulauta on sekä elintarviketurvallinen että konepesun kestävä. Lisäksi lauta on helppo pitää puhtaana.


Juustoja kuin Korvatunturilla ikään


Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta on tyylikkään vaalea, ja Mauri Kunnaksen juustoja kantava tonttu tuo lautaan eloisuutta, leikkisyyttä ja väriä.


Laudan kuva on otettu Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukin joululoma, joka on julkaistu vuonna 2020. Kirja kertoo siitä, miten Joulupukki ja muu Korvatunturin väki viettävät hyvin ansaittua kahdentoista päivän joululomaansa sen jälkeen, kun kaikki lahjat on saatu jaettua.


Yksi iso osa joululomanviettoa – niin Joulupukilla kuin epäilemättä meillä ihan tavallisilla ihmisilläkin – on syöminen. Jouluna on lupa nauttia ja herkutella, ja suurelle osalla väestöä yksi taivaallisimmista herkuttelun muodoista on juurikin erilaiset juustot.


Tällä juustotarjottimella tarjoilet juuston kuin juuston kauniisti, ja voit nauttia makuelämyksen lisäksi silmänruoasta.


Kerää koko sarja


Muurlan tuotannosta löytyy muitakin Kunnas-aiheisia tuotteita. Talviyö-tarjoilu/leikkuulaudassa kuvituksena on ihastuttavat jouluiset maisemat mauri Kunnaksen kirjoista. Lauta on kaksipuoleinen, aivan kuten Juustomestari-lautakin.


Kynttilöitä löytyy neljää erilaista: Korvatunturi, Revontulet, Joulukuoro ja Juhlat. Tarjottimia taas kahta: Revontulet ja Korvatunturi. Jouluiset Koristepallot voi laittaa koristamaan joko kuusta tai kotia muilla tavoilla.


Kaikki Muurlan Kunnas-aiheiset tuotteet ovat saaneet kuvituksensa Mauri Kunnaksen jouluisista kirjoista, joita onkin ilmestynyt jo useampia.


Juustomestari-tarjoilu/leikkuulauta pähkinänkuoressa


  • Tarjoilu/leikkuulaudan koko 17 cm x 44 cm
  • Suunniteltu ja käsintehty Suomessa
  • Materiaali: kotimainen koivuviilu, jossa on ohut mattamelamiinipinnoite
  • Elintarviketurvallinen ja konepesunkestävä
  • Vaivaton puhdistaa
  • Valmistaja: Muurla