• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
KESÄKAUDEN pääsyliput

KESÄKAUDEN pääsyliput

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Koska meillä saa leikkiä!


Kesäkauden liput ovat voimassa toukokuusta lokakuun loppuun Herra Hakkaraisen hurjan hauskan autopihan ollessa avoinna. Pääset siis samalla lipulla leikkimään sekä talon sisätiloihin että hurjan hauskalle autopihalle!

Jos haluat tilata liput yli 10 hengelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 044-770 3102 tai info (at) herrahakkaraisentalo.fi.Oikean pääsylipputyypin valinta:

Jos teitä on tulossa 1-3 yli 2-vuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Pääsylippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, poislukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Mikäli ostat 4 lippua Pääsylippujen hinnalla, erotusta Ryhmälippuun ei palauteta. Pääsyliput voi käyttää useammalla käyntikerralla.


Jos teitä on tulossa 4 tai enemmän yli kaksivuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Ryhmälippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, poislukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Kerralla ostetut ryhmäliput on käytettävä samalla käyntikerralla.JOS OSTAT PELKÄT LIPUT, valitse toimitustavaksi Sähköinen pääsylippu.

Jos tilaat samalla kertaa muita tuotteita, saat muut tuotteet haluamallasi toimitustavalla ja liput sähköpostitse.Liput ostettuasi saat joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi lipun, jossa on koodi. Tätä koodia kassalla näyttäessä pääsette sisään. Koodin voi näyttää tulostetusta lipusta tai esimerkiksi puhelimen näytöltä. Koodia vastaan saatte liput sisään taloon. Liput ovat voimassa koko autopihakauden, eli toukokuusta lokakuun loppuun.


Rajoitamme näyttelyssä kerralla leikkivien määrää. Tästä syystä suosittelemme varaamaan ajan etukäteen puhelimitse, jotta pääset leikkimään juuri sinulle sopivana aikana. Puh. 044-770 3102.

Myös ovelta voi tulla kysymään, onko talossa tilaa. Näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.


HUOM! Lipun koodi on kertakäyttöinen, joten pidä huoli, että se pysyy vain sinun tiedossasi.Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Rajoitamme kerralla näyttelyssä olevien määrää turvallisuussyistä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa on viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääset leikkimään ja touhuamaan. Huoneet on sisustettu Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutuilla maisemilla, ja ne suorastaan kutsuvat leikkiin. Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttavat leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.


Talon takapihalla on Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä pääsee ajelemaan sekä polkuautoilla sekä kolmipyöräisillä ja potkupyörillä toukokuusta lokakuun loppuun.


Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä: www.herrahakkaraisentalo.fi.