• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Pääsylippu, 1-3 hlö

Varastossa
Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Tästä voit ostaa itsellesi lipun elämykseen!


HUOM! JOS OSTAT PELKÄT LIPUT, valitse toimitustavaksi Sähköinen pääsylippu.

Jos tilaat samalla kertaa muita tuotteita, saat muut tuotteet haluamallasi toimitustavalla ja liput sähköpostitse.


Jos teitä on tulossa 1-3 yli 2-vuotiasta henkilöä leikkimään, olet ostamassa oikeita lippuja.


HUOM! Valitse yläpuolelta kuinka monelle henkilölle olet ostamassa lippuja.


Jos teitä taas on tulossa leikkimään 4 tai enemmän yli 2-vuotiasta, klikkaa alta itsesi kohtaan: Ryhmälippu, 4 tai enemmän hlö.


Alle 2-vuotiaat ovat aina ilmaisia, heille ei tarvitse ostaa lippua. Kaikki muut tarvitsevat sisäänpääsylipun, iästä riippumatta.


Liput ostettuasi saat joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi lipun, jossa on koodi. Tätä koodia kassalla näyttäessä pääsette sisään. Koodin voi näyttää tulostetusta lipusta tai esimerkiksi puhelimen näytöltä. Koodia vastaan saatte liput sisään taloon. Liput ovat voimassa 3 kuukautta ostohetkestä.


Rajoitamme näyttelyssä kerralla leikkivien määrää. Tästä syystä suosittelemme varaamaan ajan etukäteen puhelimitse, jotta pääset leikkimään juuri sinulle sopivana aikana. Puh. 044-770 3102.

Myös ovelta voi tulla kysymään, onko talossa tilaa. Tällä hetkellä useimmiten on, joten kannattaa poiketa! Näyttelyssä on voimassa vahva maskisuositus.


HUOM! Lipun koodi on kertakäyttöinen, joten pidä huoli, että se pysyy vain sinun tiedossasi.Toimintaohjeet koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pese käsiä aina kun mahdollista.
  • Suosittelemme aikuisille asiakkaille kasvomaskien tai hengityssuojainten käyttöä. Suositus perustuu viranomaisohjeisiin.
  • Yski ja aivasta puhtaaseen nenäliinaan tai hihaan. Pese aina kädet tämän jälkeen.
  • Herra Hakkaraisen talossa on joka huoneen ovella käsidesiä.
  • Näyttelyssä on tavallista enemmän kirjallisia ohjeita ja kylttejä. Lue näitä, niin tiedät mikä on sallittua ja mikä ei. (Lähes kaikki on sallittua, mutta muutamia kiellettyjäkin asioita löytyy.)
  • Muistakaa turvavälit myös leikkiessä. Osa huoneista Herra Hakkaraisen talossa on melko ahtaita, joten on hyvä leikkiä huoneissa oman seurueen kesken ja antaa kaikille leikkirauha.
Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa on viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääset leikkimään ja touhuamaan. Huoneet on sisustettu Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutuilla maisemilla, ja ne suorastaan kutsuvat leikkiin. Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttavat leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.


Talon takapihalla on Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä pääsee ajelemaan sekä polkuautoilla sekä kolmipyöräisillä ja potkupyörillä toukokuusta lokakuun loppuun. Marras-huhtikuussa Hurjan hauskalla autopihalla ei ole polkuautoja, mutta siellä saa silti liikkua, juoksennella sekä tutkia vaikkapa poliisiasemaa ja keltaista bussia.


Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä: www.herrahakkaraisentalo.fi.