• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €

Uniaakkoset pussilakanasetti 120x160 + 40x60

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus


Tämä ihastuttava uniaakkosia sisältävä pussilakanasetti on junior-kokoa, eli pussilakana on kooltaan 120 x 160 cm ja tyynyliina 40 x 60 cm.


Uniaakkoset-kuosista löytyy nimensä mukaisesti värikkäitä aakkosia. Uniset näistä aakkosista tekee unissakävelevä Herra Hakkarainen, joka roikkuu, työntää, pohtii, tuumailee ja ennen kaikkea nukkuu kirjainten joukossa.


Pussilakanasetti on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Se tuntuu iholla miellyttävältä ja kestää hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, täydennä settisi sopivan kokoisella Uniaakkoset-irtotyynyliinalla.


Pussilakanasetillä on Finlayson myöntämä viiden vuoden takuu, Allergiatunnus, STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti sekä GOTS-sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta käyttäjälleen ja että tuote on valmistettu luomupuuvillasta. Sertifikaatit takaavat myös, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja, on allergiaystävällinen ja sopii herkällekin iholle.


Mauri Kunnaksen kuvittamaa Uniaakkoset-pussilakanasetti on saatavana junior-koon lisäksi aikuisten koossa.


Pussilakanan koko 120 x 160 cm

Tyynyliinan koko 40 x 60 cm