• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Uniaakkoset pussilakanasetti 120x160 + 40x60

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

UUTUUS!


Tämä ihastuttava uniaakkosia sisältävä pussilakanasetti on junior-kokoa, eli pussilakana on kooltaan 120 x 160 cm ja tyynyliina 40 x 60 cm.


Uniaakkoset-kuosista löytyy nimensä mukaisesti värikkäitä aakkosia. Uniset näistä aakkosista tekee unissakävelevä Herra Hakkarainen, joka roikkuu, työntää, pohtii, tuumailee ja ennen kaikkea nukkuu kirjainten joukossa.


Pussilakanasetti on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Se tuntuu iholla miellyttävältä ja kestää hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, täydennä settisi sopivan kokoisella Uniaakkoset-irtotyynyliinalla.


Pussilakanasetillä on Finlayson myöntämä viiden vuoden takuu, Allergiatunnus, STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti sekä GOTS-sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta käyttäjälleen ja että tuote on valmistettu luomupuuvillasta. Sertifikaatit takaavat myös, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja, on allergiaystävällinen ja sopii herkällekin iholle.


Uniaakkoset-pussilakanasetti on saatavana junior-koon lisäksi aikuisten koossa.


Pussilakanan koko 120 x 160 cm

Tyynyliinan koko 40 x 60 cm