• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Missiomme

Leikkiminen. Seikkailu. Mielikuvitus. Ilo.

Herra Hakkaraisen talon alusta asti tärkeintä meille on ollut leikki. Koko Herra Hakkaraisen talo on suunniteltu sillä ajatuksella, että talossa pääsee katselemisen lisäksi myös oikeasti itse leikkimään.

Kaikki talon huoneet on tehty sillä ajatuksella, että ympäristö luodaan Mauri Kunnaksen kirjojen pohjalta upeaksi mielikuvituksen aarreaitaksi. Paikoiksi, missä lasten mielikuvitus alkaa lentää sillä sekunnilla kun he saapuvat huoneeseen.

...ympäristö luodaan Mauri Kunnaksen kirjojen pohjalta upeaksi mielikuvituksen aarreaitaksi.

Herra Hakkaraisen talon matkamuistomyymälässä Ihanien tavaroiden kaupassa, ja nyt tietenkin myös verkkokaupassa, missiona on saada leikki mukaan lasten elämään myös kotona.

Mauri Kunnaksen kirjojen pohjalta luoduissa tuotteissa on kaikissa mukana ilo. Kaikkia tuotteita ei välttämättä ole varsinaisesti tarkoitettu leikkimiseen, mutta ne tuottavat omistajalleen aina iloa.

Ihanien tavaroiden kaupassa myydään Kunnas-tuotteiden lisäksi jonkin verran sisustustuotteita, koruja ja muita suomalaisten käsityöläisten taidonnäytteitä. Myös nämä tuottavat omistajalleen iloa ja saavat parhaimmassa tapauksessa mielikuvituksenkin lentämään.

Arvomme

Yhteinen aika. Loistava asiakaspalvelu. Kodikkuus.

Niin Herra Hakkaraisen talossa kuin Ihanien tavaroiden kaupassakin toiminnan taustalla pidetään aina tietyt ajatukset. Meille tärkeintä on aina leikki ja tämä tuo mukanaan yhteisen ajan.

Kun lapsi saapuu Herra Hakkaraisen taloon vanhempiensa, isovanhempiensa, kummiensa tai muiden itselleen tärkeiden aikuisten seurassa, he saavat kokea uusia asioita yhdessä. He pääsevät heittäytymään yhdessä, leikkimään yhdessä ja nauttimaan miljöön lisäksi toisistaan.

Kokemuksesta tekee entistä paremman iloinen, palvelualtis ja asiansa osaava henkilökunta.

Kaiken kruunaa leikkipaikan kodikkuus ja puhtaus. Olemme aina saaneet hyvää palautetta talon siisteydestä, ja tätä pidämmekin kunnia-asianamme pitää yllä.