• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Mauri Kunnaksen ihastuttavien kirjojen pohjalta tehtyjä pelejä löytyy nykyään jo vaikka minkämoisia!

Tarjolla on erilaisia ja eri-ikäisille tarkoitettuja palapelejä, lautapelejä ja korttipelejä.

Muiden kanssa yhdessä pelattavat pelit ovat mahtavia, koska niiden aikana ollaan oikeasti läsnä. Istutaan saman pöydän ääressä, katsotaan silmiin ja pidetään hauskaa. Joskus voitetaan ja joskus hävitään, mutta hetkessä ollaan yhdessä. Älypuhelinten, televisioiden ja muiden digipäätteiden aikana on ihana tehdä aina välillä jotakin täysin muuta. Kohdata ihmiset pelilaudan tai palapelin ääressä ja nauttia hyvästä seurasta ja tekemisestä.

Kunnaksen ihastuttavat kuvitukset piristävät jo montaa tuttuakin peliä. Voit esimeriksi nautiskella pelaamisesta Herra Hakkaraisen Kimblellä - klassikkopelillä, joka jokaisen kotoa tulisi löytyä.

Ihan pienimmille Kunnas-faneille on tarjolla esimerkiksi palapelejä. Muistipelit ovat siitä oivallisia, että niiden haastavuutta pystyy helposti säätelemään sen mukaan, kuinka monta paria pöydälle ottaa etsittäväksi. Ensin pelaamista voi harjoitella ihan muutamilla pareilla, ja kun taidot kehittyvät, voi haastetta lisätä ottamalla aina enemmän pareja mukaan peliin.

Pelit