• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Tietoja meistä

Herra Hakkaraisen talo on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu matkakohde Sastamalan keskustassa Vammalassa. Talo on ollut olemassa vuodesta 2003, ja siitä asti Ihanien tavaroiden kaupassa on myyty Mauri Kunnaksen tuotantoon liittyviä tuotteita.

Herra Hakkaraisen talon ja näyttelyn omistaa Sastamalan kaupunki. Talon palveluista ja markkinoinnista vastaa Taito Satakunta ry. Ihanien tavaroiden kauppa on täysin Taito Satakunta ry:n oma kauppa, mistä syystä kaupassa on myynnissä Kunnas-tuotteiden lisäksi myös esimerkiksi erilaisia sisustustuotteita ja koruja.

Verkkokaupan pitäminen on meille uutta, ja harjoittelemme koko ajan paremmiksi. Jos siis havaitset sivuissa, tai toiminnassa muuten, jotakin parantamisen varaa, otamme oikein mielellämme palautetta vastaan, ja parannamme palvelujamme koko ajan.

Tarja Manelius-Lähteenmäki

myymälänhoitaja

044-770 3102

info(at)herrahakkaraisentalo.fi

Reija Peuraniemi

markkinointivastaava

050-366 1855

hakkaraisentalo(at)taitosatakunta.fi

Hanna-Leena Rossi

toiminnanjohtaja

044-770 3100

hanna-leena.rossi(at)taitosatakunta.fi

Virve Tuomi

taloussihteeri

044-770 3101

toimisto(at)taitosatakunta.fi

Osoite

Marttilankatu 10

38200 Sastamala

044 770 3102

info(at)herrahakkaraisentalo.fi

Tarinamme

Ihanien tavaroiden kauppa on alun perin perustettu Taito Satakunta ry:n putiikiksi. Alussa kaupassa myytiin lähinnä sisustustuotteita ja erilaisten suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Kauppa on tietenkin edelleen Taito Satakunta ry:n putiikki, mutta se on myös hyvin vahvasti Herra Hakkaraisen talon matkamuistomyymälä.

Herra Hakkaraisen talo perustettiin vuonna 2003 hankkeen voimin. Sekä näyttelyn että talon omistaa Sastamalan kaupunki, ja Taito Satakunta ry pitää yllä talon palveluita ja toimintoja sekä hoitaa markkinoinnin. Taito Satakunta ry on ollut mukana Herra Hakkaraisen talon toiminnassa alusta asti ja olemme siitä hurjan ylpeitä. Herra Hakkaraisen talo on meille sydämen asia, samoin kuin kauppa.

Verkkokauppa on ollut haaveissamme jo pitkään. Ajatuksen tasolta ei kuitenkaan ole lähdetty etenemään aiemmin. Syynä tähän on saattanut olla ajan puute, tiedon puute ja ehkä myös tietynlainen pelko.

Nyt kun koronavirus on muokannut koko yhteiskuntaamme hyvin lyhyessä ajassa hyvin paljon, totesimme mekin että nyt on aika. Nyt on se hetki, kun Ihanien tavaroiden kauppa siirtyy (meille) ison askeleen eteenpäin.

Petohauki  Ihanien tavaroiden kaupassa