• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Tietoja meistä

Herra Hakkaraisen talo on lapsille ja lapsenmielisille suunnattu matkakohde Sastamalan keskustassa Vammalassa. Talo on ollut olemassa vuodesta 2003, ja siitä asti Ihanien tavaroiden kaupassa on myyty Mauri Kunnaksen tuotantoon liittyviä tuotteita.

Herra Hakkaraisen talon ja näyttelyn omistaa Sastamalan kaupunki. Talon palveluista ja markkinoinnista vastaa Taito Satakunta ry. Ihanien tavaroiden kauppa on täysin Taito Satakunta ry:n oma kauppa, mistä syystä kaupassa on myynnissä Kunnas-tuotteiden lisäksi myös esimerkiksi erilaisia sisustustuotteita ja koruja.

Mirkka Haapala

myymälänhoitaja

044 770 3102

info(at)herrahakkaraisentalo.fi

Iisakki Toimela

markkinointivastaava

050 366 1855

hakkaraisentalo(at)taitosatakunta.fi

Hanna-Leena Rossi

toiminnanjohtaja

044 770 3100

hanna-leena.rossi(at)taitosatakunta.fi

Virve Tuomi

taloussihteeri

044 770 3101

toimisto(at)taitosatakunta.fi

Osoite

Marttilankatu 10

38200 Sastamala

044 770 3102

info(at)herrahakkaraisentalo.fi

Tarinamme

Ihanien tavaroiden kauppa on alun perin perustettu Taito Satakunta ry:n putiikiksi. Alussa kaupassa myytiin lähinnä sisustustuotteita ja erilaisten suomalaisten käsityöläisten tuotteita. Kauppa on tietenkin edelleen Taito Satakunta ry:n putiikki, mutta se on myös hyvin vahvasti Herra Hakkaraisen talon matkamuistomyymälä.

Herra Hakkaraisen talo perustettiin vuonna 2003 hankkeen voimin. Sekä näyttelyn että talon omistaa Sastamalan kaupunki, ja Taito Satakunta ry pitää yllä talon palveluita ja toimintoja sekä hoitaa markkinoinnin. Taito Satakunta ry on ollut mukana Herra Hakkaraisen talon toiminnassa alusta asti ja olemme siitä hurjan ylpeitä. Herra Hakkaraisen talo on meille sydämen asia, samoin kuin kauppa.

Verkkokaupan perustamista on pohdittu monelta kantilta pitkän aikaa. Kun vuonna 2020 korona muutti maailmaa, totesimme, että nyt jos koskaan on aika yrittää. Nyt on se hetki, kun Ihanien tavaroiden kauppa siirtyy ison askeleen eteenpäin.

Petohauki  Ihanien tavaroiden kaupassa