• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Aavemaiset tarinat

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mauri Kunnaksen aavemaisimat tarinat yksissä kansissa!


Pelkääminen ei ole koskaan ollut näin hauskaa! Mauri Kunnas marssittaa lukijan eteen hassuja ja herttaisia kummituksia, vampyyreja, hirviöitä, mörköjä ja luurankoja. Hui kauhistus! ja Vampyyrivaarin tarinoita sisältävät monta kutkuttavan jännittävää tarinaa lumimiehistä, järvihirviöistä, muumioista ja salakäytävistä. Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset -kirjassa ollaan majatalossa, jonne on ostettu ikivanha ja kovin kummallinen kaappikello.


Kirjan esipuheessa Mauri Kunnas kertoo, miksi kummitusjutut ja hiukan mystiset tarinat ovat hänen mielestään niin kiinnostavia.


Aavemaiset tarinat sisältää kolme kirjaa:

Hui kauhistus!

Vampyyrivaarin tarinoita

Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset
Hui kauhistus!

Noitia, vampyyrejä, kummituksia, hirviöitä, lumimiehiä, muumioita, mörköjä - hui kauhistus!


Pelko pois! Mauri Kunnaksen värikkään piirroskirjan hahmoja voi pelätä vallan turvallisesti. Ne ovat kaikki mahdottoman hauskoja, ja jokaisella tarinalla on yllättävä, onnellinen loppu.Vampyyrivaarin tarinoita

Toisin kuin muut perheenjäsenet, vampyyrivaari pitää kunniakkaasti yllä sukunsa mainetta ja hiiviskelee öisin pelottelemassa kyläläisiä. Mutta vaari ei ole kylän ainoa hurjimus. Joku muu ilkiö kippasi soraläjän neiti Sipsun kukkapenkkiin, sieppasi rouvien hatut ja sytytti varaston palamaan. Mutta kuka?Majatalon väki ja kaappikellon kummitukset

Kummalan kylän laitamilla sijaitsee Nauravan mörön majatalo.


Kukaan ei arvaakaan, mitä on odotettavissa, kun talon emäntä, Fiina-rouva, ostaa huutokaupasta kuningas Sarvijaakon aikaisen kaappikellon.


Emma ja Oskari ovat ihmeissään, kun kotona paljastuu, että kaappikellossa on kuivunutta kaurapuuroa. Seuraavana aamuna merikapteeni Hurjapää hurjistuu, kun joku on tunkenut hänen kummilusikkansa kaappikellon koneistoon. Eikä enoakaan naurata, kun kellon viisarit on yön pimeydessä sidottu hänen housujensa vyöllä.


Jotain kummaa on tekeillä, ja majatalon väki päättää ottaa selvää, mistä oikein on kysymys…