• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

ALE! Spider T-shirt lasten, Makia

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mauri Kunnaksen ja Makian yhteistyön tuloksena on syntynyt hauskoja, tyylikkäitä vaatteita ja asusteita niin lapsille kuin aikuisillekin.


Superpehmoisesta ja laadukkaasta luomupuuvillasta valmistettu lasten Spider t-paita. Paidan vasemmalla puolella rintakehän päällä on kuva yhdestä Mauri Kunnaksen tunnetuimmasta hahmosta Heikki Hämähäkistä. Heikin yläpuolella lukee Makia.


Heikki Hämähäkki harvemmin on päähenkilönä Mauri Kunnaksen kirjoissa, mutta tästäkin huolimatta useimmat Kunnaksen kirjoja lukeneet tunnistavat tämän hahmon. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tätä hahmoa kutsutaankin mitä moninaisimmilla lempinimillä, mm. pölypallo, mörkö, palleroinen, hämpy tai hämis.


Superlahjakas Mauri Kunnas


Mauri Kunnas on ilahduttanut useita sukupolvia teoksillaan, jotka ovat tarinallisesti mahtavia ja kuvitukseltaan kerta kaikkiaan upeita. Mauri Kunnaksen lahjakkuus tulee ilmi monella saralla ja hän onkin tehnyt töitä niin lastenkirjailijana kuin pilakuvien ja sarjakuvien piirtäjänäkin.


Kunnaksen tuotannosta löytyy useita erilaisia hahmoja, joista osa on tietenkin noussut suurempaan suosioon kuin toiset. Herra Hakkarainen ja Koiramäen hahmot ovat tietenkin tunnetuimmasta päästä, mutta todennäköisesti Heikki Hämähäkki on vähintään yhtä tunnettu kuin edellä mainitut kirjojen päähenkilöt.


Spider T-shirt pähkinänkuoressa


  • Paidan materiaali 100 % luomupuuvillaa
  • Valmistettu Turkissa, materiaalit hankittu Turkista
  • Pesu 40 asteessa, samanväristen kanssa, ei rumpukuivausta