• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Elsa-pehmo

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Ihastuttava Koiramäen Elsa


Koiramäki-hahmot ovat monelle tuttuja jo lapsuudesta. Siksipä Koiramäen tarinat ja niiden myötä lasten mielissä tärkeimmät Koiramäen hahmot Elsa, Kille ja Martta ovat ihan parhaita niin pehmoleluina kuin tarinoiden hahmoinakin.


Elsa-pehmo on ihastuttava lelu. Elsa sopii pehmoleluna monen ikäiselle, myös vanhemmille lapsille. Yllään Elsalla on ihastuttava siniruudullinen mekko ja valkoinen essu. Pitkissä korkealle kohoavissa korvissaan Elsa pitää siniruudullisia rusetteja.


Koiramäki-kirjoista tuttu hahmo


Koiramäki-kirjasarja on valloittanut jo useamman sukupolven suomalaisia. Kirjoja luetaan aktiivisesti edelleen, ja ne ovatkin Mauri Kunnakselle tuttuun tapaan täynnä ihastuttavia yksityiskohtia. Samalla kun kirjat ovat hauskoja lukea, ne ovat myös täynnä oikeaa tietoa.


Tunnettuja Koiramäki-kirjoja on esimerkiksi Koiramäen lapset kaupungissa ja Koiramäen talossa. Koiramäki-kirjasta löytyy näiden kahden lisäksi vielä kirja Koiramäen talvi.


Oikeaa tietoa on sekoitettu Kunnaksen kirjoissa luovalla tavalla hauskoihin tarinoihin ja tapahtumiin. Koiramäen tarinat kertovat Elsan ja muiden Koiramäen hahmojen seikkailujen kautta elämästä Suomessa maaseudulla ja 1800-luvun perheissä.


Koiramäen lapset kaupungissa -kirjassa kerrotaan kuinka pikku ”fröökynä” Elsa pitää nukeista ja leikkikaluista. Maalla asuva Elsa unelmoi hienoista prinsessamekoista, uusista lettinauhoista ja valkoisista hienoista posliiniastioista. Koiramäen talossa -kirjassa käydään läpi, minkälaisia tapoja ja töitä ennen vanhaan kuului maalaistalon pyörittämiseen ja Koiramäen talvi -kirjassa tarkastellaan, kuinka paljon asioita ja hauskanpitoa mahtuukaan myös pimeään ja paikoin myös ankaraan talviaikaan.


Elsa, Kille ja Martta -pehmot ovat suloinen lahja ystävälle, lapselle tai itselle


Koiramäki-kirjoissa seikkailevat Koiramäen lapset Elsa, Kille ja Martta. Mauri Kunnaksen kirjoista tutut Koiramäen hahmot voit kerätä pehmoleluina vaikka kaikki! Jämäkkävartaloiset mutta pehmeät pehmot ovat mukavia pidellä ja kantaa mukana. Pehmoista karvaa tekee mieli silitellä. Elsan kaveriksi Kille ja Martta -pehmot sopivat täydellisesti.


Pehmot sopivat mainiosti unikavereiksi, mutta niitä voi pitää myös esimerkiksi oman huoneen hyllyllä, josta ne on helppo ottaa mukaan leikkeihin ja mistä ne voivat tarkkailla huoneen tapahtumia ja ihmetellä nykypäivän menoa.


Elsa pehmo

  • Elsan koko 27 cm.
  • Ikäsuositus 10+ kuukautta
  • 100 % polyesteri
  • Pesunkestävä 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill