• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Goat T-shirt aikuisten, Makia

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mauri Kunnaksen ja Makian yhteistyön tuloksena on syntynyt hauskoja, tyylikkäitä vaatteita ja asusteita niin lapsille kuin aikuisillekin.


Goat T-shirt on aikuisten paita, joka on väriltään mustavalkoinen. Paidan taustaväri on musta ja skeittaavan Herra Hakkaraisen kuvan ääriviivat on painettu valkoisella.


Mukana menossa on Herra Hakkaraisen uskollinen ystävä Masa Marsu, joka usein yrittää pitää Herra Hakkaraisen poissa vaikeuksista tämän öisillä seikkailuilla. Tässä kyseisessä paidassa Masa Marsu vaikuttaisi ottavan videokuvaa Herra Hakkaraisen skeittaustaidoista, hihkuen samalla "Goat!".


Superlahjakas Mauri Kunnas


Mauri Kunnas on ilahduttanut useita sukupolvia teoksillaan, jotka ovat tarinallisesti mahtavia ja kuvitukseltaan kerta kaikkiaan upeita. Mauri Kunnaksen lahjakkuus tulee ilmi monella saralla ja hän onkin tehnyt töitä niin lastenkirjailijana kuin pilakuvien ja sarjakuvien piirtäjänäkin.


Kunnaksen tuotannosta löytyy useita erilaisia hahmoja, joista osa on tietenkin noussut suurempaan suosioon kuin osa. Yksi suosituimmista hahmoista on unissakävelevä Herra Hakkarainen. Herra Hakkarainen on vienyt monien suomalaisten sydämet samalla kun hän on unissakävellyt pitkin poikin Kunnaksen tarinoita.


Mauri Kunnas for Makia


Makian ja Mauri Kunnaksen yhteistyön tuloksena Maurin värikkäät ja yksityiskohtaiset piirrokset on tuotu uuteen valoon osana modernia katumuotia. Sukupolvet sukupolvien jälkeen ovat ihastuneet Kunnaksen hahmoihin, ja vihdoin myös aikuisilla on mahdollisuus ostaa itselleen vaatteita, joilla tuoda esiin omaa ihastustaan Mauri Kunnaksen piirroksiin ja hahmoihin.


Vaatteet ovat päällä mukavat, ne ovat siistejä, kuvat hauskoja ja juuri sopivasti esillä. Makia on merkkinä tunnettu ja arvostettu, ja näiden kahden brändin kohtaamisen tulokset ovat kerrassaan upeita.


Goat T-shirt pähkinänkuoressa

  • Paidan materiaali 100 % puuvillaa
  • Valmistettu Turkissa, materiaalit hankittu Turkista
  • Pesu 40 asteessa, samanväristen kanssa, ei rumpukuivausta
  • Unisex t-paita