• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Hämis-puhelinpussukka

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hämis -puhelinpussukka on käytännöllinen ja suloinen


Tämä hauska, kevyt ja käytännöllinen pussukka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on oikein mainio puhelimen säilyttämiseen ja mukana kantamiseen. Pussukasta löytyy isomman taskun lisäksi pienempi etutasku, jossa voit säilyttää esimerkiksi pankki- tai kirjastokorttia. Voit käyttää pussukkaa myös passin kuljettamiseen, pienen kalenterin säilyttämiseen tai vaikkapa kauppalapun, kärrypoletin ja maksuvälineiden kuljettamiseen kauppaan.


Saat säädeltyä Hämis-puhelinpussukan kantamiseen tarkoitetun hihnan pituutta hyvin laajasti ja helposti. Tästä syystä pussukkaa voivat helposti käyttää sekä lapset että aikuiset. Voit kantaa pussukkaa esimerkiksi niin, että hihna menee olalta rintakehän/selän yli ja pussukka roikkuu lanteella. Näin pussukka ei pääse putoamaan yhtä helposti eikä myöskään roiku samalla tavalla tiellä kuin kaulassa roikkuessa. Halutessasi voit myös irrottaa hihnan kokonaan ja kuljettaa pussukkaa muulla tavoin.


Hämis-puhelinpussukka on noin 18 cm korkea ja noin 13 cm leveä. Siinä on kaksi eri taskua, joista isompi on noin 14 cm syvä ja pienempi noin 9 cm syvä.


Puhelinpussukan kuvituksena Heikki Hämähäkkejä

Musta, melko tyylikkään puhelinpussukan etupuolella on yksi Heikki Hämähäkki eli Hämis. Erityisen tyylikkään tästä puhelinpussukasta tekee tietenkin Heikin silinterihattu! Heikki Hämähäkin yläpuolella on kaksi vetoketjua, joista pääsee kahteen eri kokoiseen taskuun. Vetoketjujen välissä lukee Hämis. Pussukan takapuolen kuvituksena on useita Heikkejä vähän sikin sokin.


Jos Mauri Kunnaksen kirjat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, Heikki Hämähäkki on todennäköisesti myös tuttu, ainakin ulkonäöltään. Heikki Hämähäkkiä olet saattanut kutsua aivan erilaisella nimellä, mutta se ei missään tapauksessa haittaa! Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja me Herra Hakkaraisen talossa olemme saaneet kuulla useita eri variaatioita tämän kyseisen otuksen nimestä ja ne ovat kaikki olleet ihania.


Heikki Hämähäkki harvemmin on pääosassa Mauri Kunnaksen rakastetuissa lastenkirjoissa, mutta siitä huolimatta se on Herra Hakkaraisen ohella yksi etsityimmistä asioista tarinoiden kuvitusten joukosta. Lähes joka aukeamalta voit löytää Heikki Hämähäkin ja niiden etsiminen ja löytäminen on niin lapsista kuin aikuisistakin hauskaa ja jännittävää.


Heikki Hämähäkki -puhelinpussukka pähkinänkuoressa

  • Koko n. 23 x 16 cm
  • Kuvitus: Toisella puolella yksi Heikki Hämähäkki, toisella puolella useita Heikki Hämähäkkejä mustalla pohjalla
  • 100 % puuvillaa, käsinpesu
  • Materiaali markiisi-kankaan tyyppinen, tukeva kangas
  • Voit käyttää esimerkiksi puhelinpussukkana, passipussukkana, kalenterinmukanapitämis-välineenä tai kauppalapun, kärrypoletin ja maksuvälineiden kuljettamis-pussukkana
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä
    Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)