• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Heikki Hämähäkki -avaimenperä

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Heikki Hämähäkki -avaimenperä on pieni, kevyt ja näyttää ihan samalta kuin Mauri Kunnaksen kirjoissa!


Saatat tuntea Heikki Hämähäkin jollakin hänen monista muista kutsumanimistään: pölypallo, palleroinen, mörkö, öttiäinen, hämppis tai hämppi. Monia muitakin varmasti löytyy.


Heikki Hämähäkki on löydettävissä monista Mauri Kunnaksen kirjoista. Häntä - ja hänen sukulaisiaan - voi bongata aukeamalta joskus jopa useamman kerran! Heikki Hämähäkki on mukana seikkailuissa, vaikkei niissä päähenkilö olekaan. Hänet kuitenkin tunnistetaan ja muistetaan joskus jopa paremmin kuin päähenkilöt.


Heikki Hämähäkki on monien suosikki, jonka bongailu kirjoista on yhtä hauskaa kuin unissaankävelevän Herra Hakkaraisen etsiminen. Heikki Hämähäkki on monelle aikuisellekin se ehkä rakkain hahmo Mauri Kunnaksen kirjoissa. Nyt voit tunnustaa Heikki Hämähäkki -faniutesi ottamalla käyttöön Heikin avaimenperänä.


Tai vaikka et olisi koskaan lukenut yhtäkään Mauri Kunnaksen kirjaa, tämä avaimenperä on niin mahtavan suloinen, että sitä voi käyttää aivan hyvin vaikkei se olisikaan ennestään kirjoista tuttu. Pieni ihastuttava otus, joka voi olla osana myös sinun päivittäisiä seikkailujasi, mutta antaa sinun silti olla päähenkilö.


Heikki Hämähäkki -avaimenperä on litteä.

Ketjun kanssa avaimenperän korkeus on n. 10 cm.

Pelkkä Heikki-figuuri on n. 4,5 cm korkea.