• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Heikki Hämähäkki -pehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Heikki Hämähäkki, pölypallo, palleroinen, tomuhiukkanen. Rakkaalla lapsella on monta nimeä.


Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tuttu seikkaileva Heikki Hämähäkki

Heikki Hämähäkki on varastanut kansan sydämet seikkailemalla Mauri Kunnaksen kirjoissa mitä jännittävimmissä seikkailuissa. Heikki Hämähäkki ei ole juuri koskaan seikkailujen päähenkilö, mutta tästä huolimatta pieni, karvaisen näköinen otus on silti ottanut paikkansa ihmisten sydämissä.


Herra Hakkarainen, Koiramäen hahmot ja monet muut ovat pääosissa kirjoissa, joissa Heikki Hämähäkkikin seikkailee. Heikki löytyy usein jokaiselta sivulta vähintäänkin kerran. Koirien Kalevalassa hän ottaa osaa Kalevalan koirien ja Sariolan susien taisteluihin, Kuningas Artturin ritareissa hän on mukana ritareiden matkassa ja Herra Hakkaraisen mukana hän pääsee öisille seikkailuille.


Heikki on hämähäkki, jota ei tarvitse pelätä

Mauri Kunnaksen kirjoista tutut suuret ja ihmettelevät silmät löytyvät myös tältä ihanalta pehmolta. Heikkiä on vaikea vastustaa, vaikka hän onkin kuusijalkainen hämähäkki. Heikki Hämähäkki pehmo on kuin halauksia ja seikkailuja varten tehty. Päässään Heikki Hämähäkillä on tyylikäs silinterihattu ja kädessään oranssi kävelykeppi, kuten Heikeillä Mauri Kunnaksen kirjoissakin usein on.


Tätä herraa on helppo ja mukava kuljettaa jalasta tai kädestä roikottaen. Heikki kulkeekin matkassa mukana mielellään, aina valmiina kohti uusia seikkailuja. Tyylikäs, pehmoinen ja mahdottoman suloinen Heikki sopii perheen pienimmillekin mutta on mieluinen lelu myös vanhemmille lapsille. Kuten kirjoissa, Heikistä on moneksi myös oikeassa elämässä. Hänet voi ottaa mukaan leikkiin kuin leikkiin, oli kyseessä sitten prinsessa-, ritari- tai vaikkapa avaruusleikit.


Monikäyttöinen pölypallo

Heikki Hämähäkki sopii moneen tarkoitukseen. Koristeeksi, leluksi tai unen turvaajaksi. Heikki Hämähäkkiä hankitaan usein lahjaksi tai matkamuistoksi myös aikuisille. Monille lapsena Mauri Kunnaksen kirjoja lukeneille Heikki Hämähäkki – tai miksi häntä sitten onkaan kutsuttu – on ollut yksi rakkaimmista ja tärkeimmistä hahmoista Kunnaksen kirjoissa. Siksipä Heikki voi olla juuri oikea lahjaidea myös aikuiselle ystävälle. Heikin voit asettaa tarkkailemaan tilannetta päiväpeiton päälle, kirjahyllyyn tai vaikkapa kattokruunuun.


Heikki Hämähäkki pehmo on pyöreä, karvainen ja pehmeä. Pehmoista karvaa on ihana silitellä. Pallomaista Heikkiä tekee mieli rutistella ja halailla. Heikki Hämähäkki -pehmo on kooltaan noin 30 cm.


Heikki Hämähäkki pehmo

  • Koko n. 30 cm
  • Ikäsuositus 10 + kuukautta
  • 100 % POLYESTERI/POLYESTER
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill