• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Heikki Hämähäkki -penaali

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Heikki Hämähäkki -penaali sopii moneen käyttötarkoitukseen

Heikki Hämähäkki -penaali on hauskan kuvituksensa lisäksi myös käytännöllinen. Pehmoinen pussukka toimii mainiosti penaalina, mutta sen lisäksi voit oikein hyvin käyttää sitä myös muihin käyttötarkoituksiin. Voit säilyttää siellä aarteita, koruja, meikkejä tai se voi toimia vaikkapa lääkkeiden tai hygieniatarvikkeiden kuljetuspussukkana matkoilla.


Penaali on kooltaan varsin mainio. Sen leveys on n. 23 cm ja korkeus n. 16 cm. Penaalin reunassa olevaa pientä lenkkiä voi käyttää penaalin kantamiseen tai sen voi laittaa siitä roikkumaan. Penaalin ulkopinnan materiaali on kuin pehmeää samettia. Sisäpuolelta kangas taas on käytännöllisen liukasta ja ulkopinnan tavoin väriltään mustaa.


Katu-uskottavan penaalin kuvituksena Heikki Hämähäkki ja silmiä

Kaksipuolisessa, pehmeästä kankaasta valmistetun penaalin kuvituksessa on käytetty mahtavaa Heikki Hämähäkkiä ja silmiä. Jos Mauri Kunnaksen kirjat ovat sinulle entuudestaan tuttuja, et todennäköisesti näe Heikki Hämähäkkiä tai kuvassa näkyviä silmiä ensimmäistä kertaa. Heikki Hämähäkkiä olet saattanut kutsua aivan erilaisella nimellä, mutta se ei missään tapauksessa haittaa! Rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja me Herra Hakkaraisen talossa olemme saaneet kuulla useita eri variaatioita tämän kyseisen otuksen nimestä ja ne ovat kaikki olleet ihania. Selvyyden vuoksi kutsumme otusta lopputekstin ajan kuitenkin Heikki Hämähäkiksi.


Niin Heikki Hämähäkki kuin silmätkin harvemmin ovat pääosassa Mauri Kunnaksen rakastetuissa lastenkirjoissa, mutta siitä huolimatta ne ovat Herra Hakkaraisen ohella yhdet etsityimmät asiat tarinoiden kuvitusten joukosta. Lähes joka aukeamalta voit löytää Heikki Hämähäkin, ja useilta aukeamilta myös piirrosten varjoisista kohdista kurkkivat silmät. Niiden etsiminen ja löytäminen on niin lapsista kuin aikuisistakin hauskaa ja jännittävää.


Sopiva sekä lapsille että aikuisille

Heikki Hämähäkki -penaali sopii sekä lapsille että aikuisille. Jos Heikki Hämähäkin sekä kurkkivien silmien etsiminen on ollut osa lapsuuttasi, voit nauttia hänen kuvituksistaan myös aikuisena ja välittää tämän hauskan harrastuksen myös lapsillesi, kummilapsille, naapurin lapsille tai lähes kenelle vaan!


Jos taas Mauri Kunnas tarinoineen on sinulle täysin outo, se ei suinkaan haittaa. Heikki Hämähäkki ja veitikkamaiset silmät penaalissa ovat hauskat myös heille, joille tarinat eivät ole entuudestaan tuttuja.


Heikki Hämähäkki -penaali pähkinänkuoressa

  • Koko: n. 26 c 16 cm
  • Kuvitus: Toisella puolella kolme paria silmiä, toisella puolella Heikki Hämähäkki silinterihatussaan
  • 100 % polyesteri
  • Ulkopinnan materiaali sametin kaltaista, pehmeää kangasta
  • Sisäpinnan materiaali liukasta kangasta
  • Voit käyttää penaalina, meikkipussukkana, aarresäilönä tai hygieniatarvikkeiden-kuljetuspussukkana
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä (sijaitsee Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)