• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -avaimenperä

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen, tuo Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tuttu unissakävelevä vuohipukki, joutuu moniin hauskoihin ja jännittäviin tilanteisiin unissakävelyidensä vuoksi.


Herra Hakkarainen -avaimenperä on ihana ja helppo kantaa mukana muistuttamassa, että nukkuminenkin on tärkeä osa elämää, että joskus olet parhaimmillasi unessa ja että joskus osaat paljon enemmän asioita kuin voisit hereillä ollessasi kuvitellakaan!


Avaimenperänä Herra Hakkarainen on mukana elämässäsi, taustalla mutta aina mukana menossa!


Herra Hakkarainen on unissakävellyt tiensä tuhansien ja taas tuhansien lasten ja aikuisten sydämiin rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoissa. Herra Hakkarainen seikkailee omissa kirjoissaan, mutta niiden lisäksi lähes kaikissa muissakin Mauri Kunnaksen kirjoissa. Näissä muissa kirjoissa hän ei ehkä ole kirjan päähenkilö, eikä hän välttämättä liity tarinaan millään lailla, mutta silti hän on se hahmo, jota kaikki lapset - ja aikuiset - kirjoista etsivät.


Herra Hakkarainen esiintyi ensimmäisen kerran Mauri Kunnaksen kirjassa Yökirja. Kirjassa kerrotaan, mitä kaikkea tapahtuukaan yöllä, ja muiden yöllisten asioiden lisäksi Herra Hakkarainen unissakävelee. Tämän jälkeen kesti jonkin aikaa, kunnes Mauri Kunnas alkoi piirtää Herra Hakkaraista muiden kirjojensa taustalle unissakävelemään. Hänestä tämä oli hauska idea, ja kansa oli selvästi samaa mieltä.


Herra Hakkarainen avaimenperä on ketju mukaan luettuna n. 10 cm pitkä.

Herra Hakkarainen -figuuri (ilman ketjua) on korkeudeltaan n. 5 cm.