• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -magneetti

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen, tuo Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tuttu unissakävelevä vuohipukki, joutuu moniin hauskoihin ja jännittäviin tilanteisiin unissakävelyidensä vuoksi.


Herra Hakkarainen -magneetti on ihanasti muotoiltu ja sen reunat ovat mukavan pehmeät, vaikka kyseessä onkin kova, litteä magneetti. Tämä magneetti on toki oivallinen matkamuisto, mutta muutenkin ihana lisä magneettien kokoelmaan.


Herra Hakkarainen on unissakävellyt tiensä tuhansien ja taas tuhansien lasten ja aikuisten sydämiin rakastetun kirjailija Mauri Kunnaksen tarinoissa. Herra Hakkarainen seikkailee omissa kirjoissaan, mutta niiden lisäksi lähes kaikissa muissakin Mauri Kunnaksen kirjoissa. Näissä muissa kirjoissa hän ei ehkä ole kirjan päähenkilö, eikä hän välttämättä liity tarinaan millään lailla, mutta silti hän on se hahmo, jota kaikki lapset - ja aikuiset - kirjoista etsivät.


Herra Hakkarainen esiintyi ensimmäisen kerran Mauri Kunnaksen kirjassa Yökirja. Kirjassa kerrotaan, mitä kaikkea tapahtuukaan yöllä, ja muiden yöllisten asioiden lisäksi Herra Hakkarainen unissakävelee. Tämän jälkeen kesti jonkin aikaa, kunnes Mauri Kunnas alkoi piirtää Herra Hakkaraista muiden kirjojensa taustalle unissakävelemään. Hänestä tämä oli hauska idea, ja kansa oli selvästi samaa mieltä.


Herra Hakkaraista katsoessaan voi muistaa, että nukkuminenkin on tärkeä osa elämää, että joskus olet parhaimmillasi unessa ja että joskus osaat paljon enemmän asioita kuin voisit hereillä ollessasi kuvitellakaan!


Herra Hakkarainen -magneetti on noin 7 cm korkea ja hiukan vajaa 7 cm leveä.