• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen nukkupehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Ihana ja pehmeääkin pehmeämpi lötkövartaloinen pehmolelu. Tuntuu, kuin tämä unilelu olisi valmistettu juurikin halaamista ja rutistamista varten. Herra Hakkarainen –nukkupehmo sopii ihan pienimmille ensimmäiseksi unileluksi, mutta myös jo isommille kainalokaveriksi.


Nukkupehmo, söpö ja pehmeä unikaveri

Herra Hakkarainen nukkupehmo on ehdottomasti yksi halittavimmista pehmoista mitä olet koskaan kohdannut! Pehmeä ja suloinen nukkupehmo on ehkä paras unilelu. Samettisen pehmeää vartaloa tekee mieli silitellä ja sen halailu saa mielen ihanan raukeaksi. Nukkupehmo kainalossa voi ehkä unissa päästä seikkailemaan Herra Hakkaraisen ja kenties Masa Marsun ja Heikki Hämähäkinkin kanssa.


Vauvalle ensileluksi

Pehmeä ja lötkövartaloinen Herra Hakkarainen nukkupehmo sopii ihan pienimpienkin vauvojen käteen tartuttavaksi ja halattavaksi. Tämä ei suinkaan tarkoita, etteikö tämä ihana pehmo olisi myös isompien mieleen. Lötkövartaloista pehmoa tekee vanhemmankin lapsen, sekä aikuisen, mieli puristella, rutistella ja silitellä. Nukkupehmosta on kaveriksi kaikenikäisille lapsille. Pehmoleluna tämä suloinen, sinivalkoinen Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu hahmo on monelle mieluinen leikki- ja unikaveri.


Herra Hakkarainen

Herra Hakkarainen on tuttu Mauri Kunnaksen kirjatuotannosta. Ensimmäisen kerran Herra Hakkarainen esiintyi vuonna 1984 ilmestyneessä kirjassa Yökirja. Ensiesiintymisensä jälkeen Herra Hakkaraisesta on tullut yksi lukijoiden rakastetuimmista hahmoista, vaikka ei aina olekaan kirjoissa päähenkilönä. Mauri Kunnaksen tuotannosta löytyy satujen ja tarinoiden ohella kirjoja, jotka perustuvat esimerkiksi Suomen historiaan tai jo julkaistuihin suomalaisen kirjallisuuden klassikoihin, kuten Seitsemän koiraveljestä tai Koirien Kalevala.


Useissa kirjoissa Herra Hakkarainen unissakävelee tarinoiden taustalla värikkäissä kuvissa. Herra Hakkaraista etsitäänkin Kunnaksen kirjoista joka sivun kuvista. Vuonna 1999 ilmestynyt Hyvää yötä, Herra Hakkarainen on ensimmäinen Mauri Kunnaksen kirja, jossa Herra Hakkarainen on päähenkilönä.


Lahja jokaisen mieleen

Väreiltään sininen ja valkoinen Hakkarainen on monelle tuttu hahmo Mauri Kunnaksen lastenkirjoista. Herra Hakkarainen unilelu on lahjana nostalginen pehmolelu myös lapsen vanhemmille.


Mauri Kunnaksen lastenkirjoissa esiintyvä Herra Hakkarainen on kaikenikäisille tuttu ja kaikkien rakastama hahmo, joka herättää muistoja omasta lapsuudesta tai omien lasten vauvavuosista.


Herra Hakkarainen nukkupehmo

  • Koko 30 cm
  • Ikäsuositus 0 +
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill