• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -pehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen, tuo Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tuttu unissakävelevä vuohipukki, joutuu moniin hauskoihin ja jännittäviin tilanteisiin unissakävelyidensä vuoksi. Herra Hakkarainen unilelu on kuitenkin turvaa luova hahmo monen pienen lapsen elämässä, niin iltaisin kuin myös päivän jännittävien tilanteiden keskellä.


Parhaat leikit Herra Hakkaraisen kanssa

Klassinen nukkuva Herra Hakkarainen on mukavan kokoinen, pehmoinen mutta myös jämäkkä pehmolelu. Uni- ja leikkikaverina ihastuttava Herra Hakkarainen pehmo on varmasti yksi parhaista. Herra Hakkarainen pehmolelu sopii itselle, lahjaksi lapselle tai ystävälle. Lahjana tämä monen suomalaisen lapsuudesta tuttu hahmo hellyttää varmasti vanhempienkin mieltä.


Herra Hakkarainen pehmo sopii leluksi, koristeeksi sekä unikaveriksi kaikenikäisille. Ihastuttava Herra Hakkarainen pehmo saattelee sinut höyhensaarille ehkä jopa paremmin kuin mikään muu unilelu.


Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu unissakävelijä Herra Hakkarainen

Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tuttu unissakävelijä, vuohipukki Herra Hakkarainen, sai ensiesiintymisensä vuonna 1984 ilmestyneessä kirjassa Yökirja. Seikkailuillaan Herra Hakkarainen joutuu moniin hauskoihin ja jännittäviin tilanteisiin omissa kirjoissaan, mutta myös lähes kaikissa muissa Mauri Kunnaksen kirjoissa.


Herra Hakkarainen ei itse tiedä unissakävelevänsä ja ihmetteleekin silloin tällöin aamuisin, miksi on yön jäljiltä vielä niin väsynyt. Myös Herra Hakkaraisen uskollinen ystävä Masa Marsu on usein hieman väsynyt, pidettyään Herra Hakkaraista silmällä tämän yöllisillä seikkailuilla.


Toisinaan Herra Hakkarainen eksyy unissakävelemään Koiramäen hahmojen seikkailuihin, ja matkan varrelta löytyy usein myös Heikki Hämähäkki. Useissa Kunnaksen kirjoissa Herra Hakkarainen ei ehkä ole kirjan päähenkilö, eikä hän välttämättä liity tarinaan millään lailla. Silti hän on se hahmo, jota suurin osa lukijoista – niin lapsista kuin aikuisistakin – kirjoista etsivät.


Mauri Kunnas tuotteet

Kunnaksen kirjoista tuttuja hahmoja voi myös keräillä. Keräilytuotteena Herra Hakkarainen pehmo on aivan mainio ja näppärän kokoinen. Pehmo on myös mukavan jämäkkä ja sen saa aseteltua vaikkapa istumaan lastenhuoneen sisustusesineeksi. Kerää esimerkiksi kummilapselle syntymäpäivälahjoina kaikki ihanat Mauri Kunnas Koiramäki hahmot, Herra Hakkarainen, Masa Marsu ja Heikki Hämähäkki pehmoleluina.


Herra Hakkarainen pehmolelu

  • Koko 24 cm
  • Ikäsuositus 10 + kuukautta
  • Materiaali 100 % POLYESTERI/POLYESTER
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill