• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -puhelinpussukka

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen -puhelinpussukka on käytännöllinen ja suloinen


Tämä hauska, kevyt ja käytännöllinen pussukka sopii moneen käyttötarkoitukseen. Se on oikein mainio puhelimen säilyttämiseen ja mukana kantamiseen. Pussukasta löytyy isomman taskun lisäksi pienempi etutasku, jossa voit säilyttää esimerkiksi pankki- tai kirjastokorttia. Voit käyttää pussukkaa myös passin kuljettamiseen, pienen kalenterin säilyttämiseen tai vaikkapa kauppalapun, kärrypoletin ja maksuvälineiden kuljettamiseen kauppaan.


Saat säädeltyä Herra Hakkarainen -puhelinpussukan kantamiseen tarkoitetun hihnan pituutta hyvin laajasti ja helposti. Tästä syystä pussukkaa voivat helposti käyttää sekä lapset että aikuiset. Voit kantaa Herra Hakkarainen -puhelinpussukkaa esimerkiksi niin, että hihna menee olalta rintakehän/selän yli ja pussukka roikkuu lanteella. Näin pussukka ei pääse putoamaan yhtä helposti eikä myöskään roiku samalla tavalla tiellä kuin kaulassa roikkuessa. Halutessasi voit myös irrottaa hihnan kokonaan ja kuljettaa pussukkaa muulla tavoin.


Herra Hakkarainen -puhelinpussukka on noin 18 cm korkea ja noin 13 cm leveä. Siinä on kaksi eri taskua, joista isompi on noin 14 cm syvä ja pienempi noin 9 cm syvä.


Sopiva sekä lapsille että aikuisille

Herra Hakkarainen -puhelinpussukka sopii sekä lapsille että aikuisille. Jos Mauri Kunnas tarinoineen on ollut osa lapsuuttasi, voit nauttia hänen kuvituksistaan myös aikuisena. Lapsille tämä pussukka voi tuoda elämään arvokasta lisäsisältöä jo kuvituksellaan.


Jos taas Mauri Kunnas tarinoineen on sinulle täysin outo, se ei haittaa! Herra Hakkarainen on hahmona ihastuttava, olivat Kunnaksen tarinat aikaisemmin tuttuja tai eivät.


Herra Hakkarainen -puhelinpussukan etupuolen kuvituksena on Mauri Kunnaksen piirtämä kuva Herra Hakkaraisesta unissakävelemässä Tassulan kaupungissa. Tassulan kirjat perustuvat vanhaan Vammalan kaupunkiin, joten jos olet joskus vieraillut esimerkiksi Herra Hakkaraisen talossa, kuvituksessa oleva katu voi olla sinulle tuttu Marttilankatu! Kuvan yläpuolella lukee kahden vetoketjun välissä Herra Hakkarainen.


Pussukan takapuolen kuvituksena unissakävelee/unissaloikkii useita ihastuttavia Herra Hakkaraisia sinisellä pohjalla.


Herra Hakkarainen -puhelinpussukka pähkinänkuoressa

  • Koko n. 23 x 16 cm
  • Kuvitus: Toisella puolella unissakävelevä Herra Hakkarainen Tassulan kadulla, toisella puolella useita unissakäveleviä Herra Hakkaraisia sinisellä pohjalla
  • 100 % puuvillaa, käsinpesu
  • Materiaali markiisi-kankaan tyyppinen, tukeva kangas
  • Voit käyttää esimerkiksi puhelinpussukkana, passipussukkana, kalenterinmukanapitämis-välineenä tai kauppalapun, kärrypoletin ja maksuvälineiden kuljettamis-pussukkana
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä (sijaitsee Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)