• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen reissussa - Etsi ja löydä

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Maapallo, makuupussi, kettu ja kottikärryt ovat hukassa. Tassulan uutterin unissakävelijä tarvitsee apuasi!


Herra Hakkarainen matkustaa Venetsiaan ja Intiaan, pistäytyy Porvoossa ja käväisee kuussa, mutta useimmiten umpiunessa. Niinpä hän tarvitsee matkaseuraa, jolla on hyvät hoksottimet.


Sinun tehtäväsi on etsiä jokaiselta aukeamalta kuuluisa unissakävelijä, Hämähäkki-Heikki ja paljon muuta. Ja etsimisen lomassa voit vaikkapa miettiä, mitä ovat faraot tai millainen olisi unelmien uima-allasalue.


Nyt kysytään valppautta ja hyviä hoksottimia. Pyydä tarkkasilmäiset kaverisikin mukaan hauskalle tutkimusmatkalle.


Etsi ja löydä -kirjat


Etsi ja löydä -kirjoja löytyy jo useammalla erilaisella teemalla. Kaikissa periaate on kuitenkin sama. Mauri Kunnaksen kirjoista on otettu aukeamia, joista sinun on etsittävä erilaisia asioita.


Etsittävät asiat on lueteltu jokaisella aukeamalla, ja Mauri Kunnaksen yksityiskohtaisen piirtämistyylin ansiosta osa asioista voi olla melko haastavakin löytää. Aukeamilla on myös kysymyksiä sivujen teemaan liittyen ja lisäksi kohta nimeltään Keksi ja kerro.


Keksi ja kerro -kohdassa kysytään jotain, johon voit itse miettiä vastauksen. Kysymys saattaa liittyä johonkin sinulle tapahtuneeseen tai kokemaasi asiaan, mutta se voi myös sisältää oman mielikuvituksen käyttöä.