• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen yön varjoissa - Etsi ja löydä

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Unisukka, vessanpönttö, keppihevonen ja harava ovat hukassa. Tassulan uutterin unissakävelijä tarvitsee apuasi!


Päivisin niin rauhallinen Herra Hakkarainen on öisin aina liikkeellä. Milloin hän tanssii tangoa rautatieasemalla, milloin osallistuu kuninkaanlinnan hulppeisiin juhliin tai päätyy kummitustaloon. Mutta unissaan hortoilevalta Herra Hakkaraiselta jää kaikki kiinnostava huomaamatta.


Sinun tehtäväsi on etsiä jokaiselta aukeamalta kuuluisa unissakävelijä, Hämähäkki-Heikki ja paljon muuta. Ja etsimisen lomassa voit vaikkapa miettiä, millaista olisi nukkua yö taivasalla tai mikä on graffiti.


Nyt kysytään valppautta ja hyviä hoksottimia. Pyydä tarkkasilmäiset kaverisikin mukaan hauskalle tutkimusmatkalle.


Etsi ja löydä -kirjat


Etsi ja löydä -kirjoja löytyy jo useammalla erilaisella teemalla. Kaikissa periaate on kuitenkin sama. Mauri Kunnaksen kirjoista on otettu aukeamia, joista sinun on etsittävä erilaisia asioita.


Etsittävät asiat on lueteltu jokaisella aukeamalla, ja Mauri Kunnaksen yksityiskohtaisen piirtämistyylin ansiosta osa asioista voi olla melko haastavakin löytää. Aukeamilla on myös kysymyksiä sivujen teemaan liittyen ja lisäksi kohta nimeltään Keksi ja kerro.


Keksi ja kerro -kohdassa kysytään jotain, johon voit itse miettiä vastauksen. Kysymys saattaa liittyä johonkin sinulle tapahtuneeseen tai kokemaasi asiaan, mutta se voi myös sisältää oman mielikuvituksen käyttöä.