• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkaraisen iltarutiini -potkupuku

Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkaraisen iltarutiini –potkupuvussa on useita kuvia Herra Hakkaraisesta iltatoimissaan. Potkupuku on aurinkoisen vaaleankeltainen ja se sopiikin kaikille sukupuolesta riippumatta. Herra Hakkarainen -potkupuku on ihanan pehmeää kangasta.


Potkupukua on saatavilla kahta erilaista. Toisessa mallissa potkupuvussa on ommeltuna jalkaterät. Tämä on erityisesti pienempien lasten kanssa kätevää, koska pienistä jaloista sukat saattavat helpostikin karata. Tätä mallia on saatavilla 50 cm, 60 cm ja 70 cm kokoisena.


Pienimmässä koossa (50 cm) hihansuissa on käännettävä osio, millä saa pienet kädet piiloon jos on tarvis. Tätä ominaisuutta voi käyttää esimerkiksi silloin, kun vauvan kynnet ovat pikkuruiset ja terävät.


Toisessa mallissa taas jalkaterää ei ole, eli jalka pujotetaan kuin housunpuntista. Vastaavasti tämä malli on kätevä jo hieman isommilla lapsilla, joille saattaa olla tärkeääkin päästä harjoittelemaan kävelyä, juoksua tai vaikkapa pomppimista ilman sukkien liukkautta. Tätä mallia on saatavilla 70 cm, 80 cm ja 90 cm kokoisena.


Herra Hakkaraisen iltarutiineja


Ennen nukkumaanmenoa Herra Hakkaraisen iltarutiinit toistuvat joka ilta. Näihin lukeutuvat tietenkin pyjaman pukeminen - Herra Hakkaraisen tapauksessa hänen tunnetuin vaatteensa, lasillinen lämmintä maitoa, joka raukaisee mukavasti sekä hammaspesut.


Masa Marsu on menossa mukana, kuten lähes aina muutenkin. Herra Hakkarainen peittelee hänet sänkyyn hyviä yöunia varten. Masa Marsu taitaa tietää, että ei Herra Hakkaraisen kanssa ehdi paljoa nukkua, vaan yö menee unissakävelijästä huolta pitäessä.


Ihastuttava Herra Hakkarainen


Herra Hakkarainen on yksi Mauri Kunnaksen tunnetuimmista hahmoista. Herra Hakkarainen unissakävelee niin omissa tarinoissaan kuin monissa muissakin tarinoissa. Herra Hakkaraisella on tapana unissakävellä läpi Mauri Kunnaksen luomien tarinoiden, oli hän osa niitä tai ei. Tämä tapa on useimpien Kunnaksen tuotannon lukijoiden mielestä kerrassaan hurmaava, ja unissakävelevän Herra Hakkaraisen etsiminen onkin aivan parasta puuhaa Kunnaksen tuotantoa lukiessa.


Herra Hakkarainen on saanut jo useamman ns. omankin kirjan, joissa hän on pääosassa. Herra Hakkarainen on kirjojen mukaan päivisin töissä, mutta tuosta ajasta ei suinkaan kirjoissa kerrota. Sen sijaan kirjat painottuvat öihin ja muihin aikoihin, kun Herra Hakkarainen nukkuu.


Herra Hakkaraisen uskollinen ystävä Masa Marsu pitää huolta Herra Hakkaraisesta tämän yöllisillä seikkailuilla. Herra Hakkarainen ei itse tiedä vilkkaasta yöelämästään ja ihmetteleekin usein aamuisin, miksi Masa Marsu on niin väsynyt hyvin nukutun yön jälkeen.


Herra Hakkaraisen iltarutiini –potkupuku pähkinänkuoressa

- 95 % puuvillaa, 5 % elastaania

- Tuotteissa käytetty puuvilla on luonnollisin menetelmin viljeltyä ja sertifioitua orgaanista puuvillaa.

- Pienimmän koon (50 cm) hihansuissa on käännettävä osio, millä saa vauvan kädet piiloon. Tätä ominaisuutta voi käyttää esimerkiksi silloin, kun vauva vahingossa raapii itseään.

- Jalkaterällisiä saatavana 50 cm, 60 cm ja 70 cm kokoisina.

- Ilman jalkaterää saatavana 70 cm, 80 cm ja 90 cm kokoisina.

- Tuotteilla on Öko-tex 100 I luokan sertifikaatti, joka tarkoittaa ettei tuotteessa ole terveydelle haitallisia kemikaaleja tai raskasmetalleja.

- Valmistuttaja Black Moda Oy.