• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkaraisen tarinat

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Uutteran unissakävelijän herra Hakkaraisen hullunkurisia seikkailuja nyt yksissä kansissa!


Päivisin niin hillitty herra Hakkarainen muuttuu öisin pelottomaksi seikkailijaksi. Hakkaraisen uskollinen lemmikki Masa Marsu joutuu pinkomaan kuorsaavan isäntänsä kannoilla joka ikinen yö. Hakkarainen hurvittelee huvipuistossa, seikkailee Egyptissä vessapaperimuumiona tai harrastaa pyörätelinevoimistelua - umpiunessa tietenkin.


Esipuheessa Mauri Kunnas kertoo, kuinka herra Hakkaraisesta tuli hänen kirjojensa suosikkihahmo.


Herra Hakkaraisen tarinat sisältää:

Hyvää yötä, Herra Hakkarainen

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä

Herra Hakkarainen harrastaaHyvää yötä, Herra Hakkarainen

Herra Hakkarainen on autuaan tietämätön maineestaan kaupungin uutterimpana unissakävelijänä. Hänen lemmikkinsä Masa Marsu sen sijaan on vuosikaudet pinkonut joka ikinen yö kuorsaavan ja unissaan puhuvan isäntänsä kannoilla seikkailusta toiseen.


Liity sinäkin seuraan, niin näet, millaiseksi öisten katujen pelottomaksi sankariksi päivisin niin hillitty herra Hakkarainen muuttuu!Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä

Vessapaperimuumiona Egyptissä, lehmienlumoojana Intiassa ja villalankapastan keittäjänä Venetsiassa... Matkailu Herra Hakkaraisen kanssa avartaa. Näe ja koe maailman ihmeet uupumattoman unissakävelijän seurassa!


Herra Hakkaraista lykästää, sillä hän on yksi tavaratalo Jumpuran juhla-arpajaisten onnellisista voittajista. Palkitut saavat valita matkan ihan mihin tahansa kohteeseen maapallolla.


Matkaan lähtee seitsemän tassulalaista. Maailman nähtävyydet lumoavat herra Hakkaraisen ja pyrkivät uniinkin. Heti ensimmäisenä yönä hänen uskollinen lemmikkinsä Masa Marsu näkee oudon muumioimaisen ilmestyksen astelevan kohti kuutamossa kylpeviä Egyptin pyramideja. Huippujalkapalloilijoiden Brasiliassa sarvipää pelastaa rangaistuspotkullaan senhora Elviran sambakarnevaalit, ja Niagaran putouksilla hänen syöksylaskunsa käynnistää ällistyttävän tapahtumaketjun.


Mauri Kunnas osoittaa ylivertaiset piirtäjänkykynsä maailman suurten ihmeiden kuvaajana. Faktat ovat kohdallaan, ja huumori kutkuttaa. Intiassa tavataan, tui tui!Herra Hakkarainen harrastaa

Humpsis pumpsis tennispallo,

hutkis, putkis, kopsis kallo!

Harrastus, parrastus,

huputi-juu!


Armas Röhnö kerää sakkolappuja, rouva Kopukka ratsastaa, Martta ja Helmi palvovat aurinkoa. Kaikilla on hienoja harrastuksia, mutta minua vain väsyttää, ihmettelee herra Hakkarainen ja käy mukavalle petilleen. Pian ovi kuitenkin kolahtaa. Tassulan uutterin unissakävelijä on lähtenyt lenkilleen, ja kohta hän on täydessä vauhdissa.


Kuka vain olisi aamulla ihan tattis, jos on harrastanut yöllä pyörätelinevoimistelua, jäljittänyt rosvoja, kerännyt postilaatikoita ja ottanut köniin pölynimurilta.