• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Jouluinen palapeli x 2, 40 palaa

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Tässä ihastuttavassa kahden palapelin setissä on mukavan jouluinen tunnelma.


Toisessa palapelissä nähdään jouluisen Tassulan maisema, missä niin Herra Hakkaraisella kuin muillakin vaikuttaisi olevan joululahjat, kortit ja kuuset mielessä. Valkoinen lumi peittää Tassulan katuja ja kauppojen ikkunoissa on jouluvaloja, joulukukkia ja lämmintä valoa. Niin isoilla kuin pienilläkin on iloinen joulumieli. Hemmo Huti pelaa perinteiseen tapaansa golfia mitä omituisimmissa paikoissa.


Toisessa palapelissä Joulupukille on saapunut jälleen uusi säkilllinen joululahjatoiveita. Kirjeitä on varmastikin maailman joka kolkasta! Onneksi Joulupukilla on mukana kaksi pientä ihmisapuria ja muutama karvaisempikin avustaja. Joulumuori tuo kaikille lämmintä juotavaa ja nurkassa komeilee kaunis joulukuusi.


Molemmissa palapeleissä on valmiina pohja, jonka päälle palapeli on helppo koota ja siinä sitä on myös helppo säilyttää. Kuvat ovat tietenkin Mauri Kunnaksen kirjoista. Tassulan jouluinen kaupunkimaisema kirjasta Tassulan tarinoita, Onnin paras joululahja ja Joulupukki kirjasta Joulupukki ja noitarumpu.


Kummassakin palapelissä on 40 palaa ja ne ovat kooltaan n. 30 x 21 cm.