• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Joulutarinat

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Haluatko kurkistaa maailman salaisimpaan lelupajaan? Korvatunturilla tavataan!


Rakastettujen Kunnas-klassikoiden yhteispaketti juhlistaa vuonna 1981 ilmestyneen Joulupukki-kirja komeaa taivalta ja tuo joulun joka kotiin. Esipuheessa Mauri Kunnas kertoo tarinoiden synnystä ja kirjojen mielenkiintoisista vaiheista maailmalla.


Joulutarinat-yhteisnide sisältää kirjat:
Joulupukki
Kaksitoista lahjaa joulupukille
Joulupukki ja noitarumpuJoulupukki

Kaukana, kaukana Lapissa, revontulten ja kaamoksen maassa, kohoaa Korvatunturi. Ja Korvatunturilla asuu Joulupukki, joka tonttujoukkoineen jaksaa uurastaa koko vuoden, jotta kaikille tulisi mukava joulu.


Ihastuttavassa Joulupukki-kirjassa kerrotaan, mitä kaikkea Joulupukki sekä tontut puuhailevat valmistautuessaan jouluun. Pääsemme kurkistamaan esimerkiksi tonttulapsien koulunkäyntiin, porotonttujen päivään, erilaisiin tonttujen pajoihin ja tietenkin Joulupukin itsensä joulunaluspuuhiin. Jännittävä jouluaatto saapuu ja sen jälkeen myös Korvatunturilla voidaan rauhoittua joulun viettoon.Kaksitoista lahjaa joulupukille

Pieni tonttupoika Ville haluaisi tehdä joulupukin onnelliseksi. Mutta miten? Korvatunturin suureen juhlaan on enää kaksitoista päivää, kun Ville saa idean. Hän päättää antaa joulupukille lahjan jokaisena päivänä ennen joulua. Kaksitoista iloista yllätystä - siitä tulisi hauskaa! Ja tuleehan siitä hauskaa, vaikkei kaikki aina sujukaan suunnitelmien mukaan. Tärkeintä on, että pienen tonttupojan joka ikinen tempaus saa koko Korvatunturin kiireisen väen hyvälle tuulelle ja joulumielelle.Joulupukki ja noitarumpu

Joulukylässä tapahtuu kummia. Kuka pani pippuria pipareihin? Kuka sammutti taivaalta revontulet? Miksi virus sotkee tietokoneohjelman juuri kun Joulupukki on löytämäisillään ratkaisun kiperään lahjapulmaan?


Lentokone pudottaa viimeiset lahjatoivekirjeet Joulukylään. Joukossa on kummallinen kellastuneelle paperille tehty töherrys. Allekirjoituksena on "Vekara", mutta mitä piirros esittää, siitä Joulupukki tonttuineen ei saa selvää. Niinpä hän pyytää jokaista mestaritonttua toteuttamaan oman näkemyksensä pienen Vekaran toivomuksesta. Aattovalmistelut edistyvät hyvää vauhtia, mutta kaikki ei sittenkään ole ihan niin kuin pitäisi. Joku tekee kiusaa Joulupukille. Miksi ihmeessä?


Lähde mukaan Mauri Kunnaksen vauhdikkaaseen jouluseikkailuun!