• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Kille-pehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Ihana ja pehmoinen henkselihousuinen Kille pehmolelu


Mauri Kunnaksen Koiramäki kirjoista tuttu Kille hurmaa kaikenikäiset lukijat ja niin hurmaa pehmokin. Kooltaan mukavan suurikokoinen pehmolelu. Kille-pehmo on sopivan jämäkkä, ja sitä onkin helppo pidellä ja se on helppo ottaa leikkeihin mukaan. Kille kulkee matkassa mukana vaivatta. Pehmon kanssa leikeissä on vain mielikuvitus rajana.


Tämä ihana, pehmoisen halittava Kille on henkselihousuineen kerta kaikkiaan charmantti pehmo.


Mauri Kunnaksen Koiramäki -kirjoista tuttu Kille

Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutut Koiramäki hahmot ovat valloittaneet jo useamman sukupolven suomalaisten sydämiä. Kirjoja lukevat ja tarinoita kuuntelevat kaikenikäiset, vauvasta vaariin. Koiramäki-kirjoissa on ihan oikeaa tietoa oikeasta elämästä ja historiasta. Mauri Kunnas on lahjakkaana tarinankertojana ja piirtäjänä tuonut nämä tavat, uskomukset ja historian itsessään helposti lähestyttäväksi myös pienimmille lukijoille, kuuntelijoille ja katselijoille.


Tarinat kirjoissa ovat täynnä ihastuttavia yksityiskohtia. Koiramäen tarinat kertovat Killen ja muiden Koiramäki hahmojen seikkailujen kautta elämästä maaseudulla ja 1800-luvun suomalaisista perheistä. Killen seikkailuja pääset lukemaan esimerkiksi Koiramäen lapset kaupungissa -kirjasta.


Koiramäki-kirjoissa seikkailevat Koiramäen lapset Elsa, Kille ja Martta. Nuoret viettävät kesäillat aitassa viileässä. Kille ja Elsa pitävät uimisesta ja pulikoivatkin pyykkipäivinä koko päivän. Kille on usein isännän tai vaarin apulaisena, saattaa auttaa esimerkiksi päreiden veistelyssä tai sadonkorjuussa. Killeä kiinnostaa kovasti miesten työt. Hän seuraa ja yrittää itsekin tehdä käsitöitä miesten kanssa. Kille pitää hevosista, kutunjuustosta ja kuraleikeistä siskojensa kanssa.


Kille-pehmon kanssa parhaimmat leikit

Musta, pyöreä nenänpää on kaikilla Koiramäki-hahmoilla tuttu näky. Pehmolla on valkoinen t-paita ja ruskeat henkselihousut. Isot korvat ja kuono tekevät Killestä yhden parhaimmista ja halattavimmista pehmoleluista. Pehmo sopii kaikenkokoiseen kainaloon unikaveriksi turvaamaan unia, ja siitä on kaveriksi kaikennäköisiin leikkeihin. Kille on vaan niin ihana, että on vaikeaa olla halaamatta tai silittelemättä tätä herrasmiestä.


Kille pehmo

  • Koko 30 cm
  • Ikäsuositus 0+
  • 100 % polyesteri
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill