• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Koiramäen Suomen historia, kesä x 2, 40 palaa

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Tässä ihastuttavassa kahden palapelin setissä uppoudutaan Mauri Kunnaksen Koiramäen Suomen historia -kirjaan. Koiramäen Suomen historia -kirjasta on tehty toinenkin kahden palapelin setti eri kuvilla, pääset katsomaan sen tästä.


Kesäisessä palapelissä 30 vuotiseen sotaan lähetetty Tuomo ja hänen hevosensa Pekka ovat päässeet 20:n taisteluiden täyteisen vuoden jälkeen takaisin kotiin. Poissaolon aikana Tuomolle on ehtinyt siunaantua lapsenlapsiakin jo useampia. Aina joskus Tuomo pohtii, että "kyllä tämmöinen vanha hakkapeliitta välillä kaipaa sotatantereitten rauhaa". Mistäköhän tämä johtuu? Lainaus Mauri Kunnaksen kirjasta Koiramäen Suomen historia.


Toisessa palapelissä vietetään juhlia Turun Linnassa Juhana-herttuan ja hänen vaimonsa Katariina Jagellonican johdolla. Juhlissa tunnelma on korea ja käytössä on jopa Katariinan Puolan hovista mukanaan tuomat uudet muotivälineet: haarukat.


Molemmissa palapeleissä on 40 palaa ja ne ovat kooltaan n. 30 x 21 cm. Molemmissa palapeleissä on valmiina pohja, jonka päälle palapeli on helppo koota ja siinä sitä on myös helppo säilyttää. Kuvat ovat Mauri Kunnaksen kirjasta Koiramäen Suomen historia.