• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Lohikäärmemiekka

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hurjat ja hauskat miekkaleikit


Merirosvoleikit. Miekkaleikit. Nämä ovat monien pienten lasten mielestä ihan parhaita leikkejä ja niissä saa myös purettua mukavasti energiaa. Usein miekoiksi sopivat puukepit ja melkein mikä vaan pitkulaisen mallinen, millä voi vähän huitoa. Kovat miekat ovat siitä huonoja, että niillä miekkaillessa saattaa tulla myös pieniä haavereita.


Näihin leikkeihin löytyy ratkaisu meiltä: pehmeähköä materiaalia olevat miekat. Näillä pienet osumat eivät tunnu, ja leikkejä voidaan jatkaa ilman kipeitä sormia. Loistavaa!


Pehmeällä miekalla voi leikkiä mitä hauskimpia ja hurjimpia leikkejä. Mielikuvitusta käyttäen miekkojen kanssa voi leikkiä merirosvoa, prinsessaa, ritaria tai vaikkapa supersankaria. Kaikki roolileikit ovat mahdollisia. Miekkailuleikit sopivat ihan jokaiselle, siihen tarvitaan vain hyvä miekka. Koskaan ei ole liian vanha leikkimään miekkailuleikkejä. Heittäydy mukaan miekkaleikkien saattelemana hauskalle ja hurjalle mielikuvitusmatkalle ritareiden aikakaudelle tai hyökkää pahiksia vastaan lohikäärmeelläsi ratsastaen!


Miekkailua ritarillisesti


Jalomielinen ritari puolustaa rohkeasti heikompia ja ystäviään. Sankaritekoja tehdessä ritari käyttää miekkaansa vastustaessaan vihollisia ja pelastaessaan pelastusta tarvitsevia. Ritarilliseen käytökseen kuuluu tietysti se, että sivullisia ja viattomia ei vahingoiteta ja seikkailuissa otetaan huomioon muutkin seikkailijat.


Miekkaleikit onnistuvat parhaiten, kun pidetään huoli siitä, ettei miekkailussa satuta itseään tai vastustajaa. Tarkoitus on pitää hauskaa. Jos miekalla lyödään lujaa, se voi tietenkin satuttaa, joten lapsia kannattaa aina ohjeistaa miekan käyttöön ja miekkailuun. Herra Hakkaraisen talon Artturin Ritareitten Salissa miekkailun ohjenuorana käytetään: Miekka saa osua miekkaan tai kilpeen. Ei ihmiseen.


Miekkaa ei suositella alle 3-vuotiaille. Miekka on pehmeämpi kuin puumiekka, mutta on sen verran jämäkkä, että säilyttää muotonsa. Miekka sopii hienosti myös koristeeksi lapsen huoneeseen seinälle tai hyllylle, kun sillä ei leikitä.


Erilaiset miekat


Herra Hakkaraisen talon verkkokaupassa on myynnissä kuutta erilaista miekkaa. Nämä miekat ovat Lohikäärmemiekka, Leijonamiekka, Pääkallomiekka, Prinsessamiekka, Puumamiekka ja Viikinkimiekka.


Miekkojen saatavuus saattaa vaihdella.


Lohikäärmemiekka


Upeaa ja värikästä miekkaa koristaa tultasyöksevä vihreä lohikäärme. Värikkyyttä miekkaan tuo oranssin sävyt lohikäärmeen suomuissa ja siivissä. Miekan päässä on hurja lohikäärmeen silmä. Mahtava miekka kaikenlaisiin hurjiin ja hauskoihin seikkailuihin. Miekan kanssa voi kuvitella taistelevansa lohikäärmeitä vastaan tai yhtä hyvin niiden puolella. Tämä valinta on aina seikkailijan itsensä tehtävä, eikä väärää vastausta ole.