• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Martta-pehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Pieni ja ihana Koiramäen Martta pehmona


Martta-pehmo on pikkuinen, soma ja halittava. Hänellä on yllään keltainen mekko, jossa on punaisia raitoja. Asun kruunaa valkoinen essu, joka on tuttu asu myös isosiskolla Elsalla, sekä muilla Koiramäen naisilla ja tytöillä.


Pehmolelu on suloinen ja juuri sopivan kokoinen. Pehmon kanssa voi leikkiä vaikkapa kotileikkejä tai Martta-pehmolelun voi ottaa yöksi kainaloon. Martta pehmon kanssa keksii varmasti mitä hauskimpia ja hupsumpia leikkejä.


Martta on Koiramäen perheen kuopus

Pikkuinen Martta on Koiramäen perheen nuorin lapsi ja seikkailee lähes kaikissa Mauri Kunnaksen Koiramäki-kirjoissa sisarustensa Elsan ja Killen kanssa. Kirjoissa Koiramäen talossa ja Koiramäen talvi Martta on vielä sen verran pieni, ettei pääse isompien sisarustensa kanssa kaikkiin hommiin, mutta Martta on onneksi neuvokas nuori neiti ja keksii itselleen aina jotakin tekemistä ja yrittää olla myös avuksi. Ennen vanhaan lapset olivat mukana hommissa jo pienestä pitäen, jotta oppivat talon työt ja tavat.


Koiramäen Martta seikkailee kahdessa Mauri Kunnaksen kirjassa ilman Elsaa ja Killeä. Nämä kirjat ovat Koiramäen Martta ja tiernapojat sekä Koiramäen Martta ja Ruuneperi.


Koiramäen Martta ja tiernapojat –kirjassa pikkuinen Martta pääsee äitinsä mukana sukuloimaan kaupunkiin, ja tuolla reissulla he näkevät kuinka kymnaasin pojat esittävät tiernapoikia. Kirjan lopussa on myös tiernapojat-esityksen laulut nuotteineen, jotta voitte halutessanne esittää tiernapoikia ja ottaa tietenkin Martta-pehmonkin mukaan.


Kirjassa Koiramäen Martta ja Ruuneperi Martta pääsee isomman sisarensa Tiltan kanssa Porvooseen sukuloimaan. Tällä reissulla Martta kohtaa niin Ruuneperin, Lönnrotin, Topeliuksen kuin Snellmaninkin. Kirjassa Martta tutustuu Ruuneperiin eikä seikkailuiltakaan vältytä. Koiramäen Martta ja Ruuneperi on hurjan hauska kirja, josta löytyy Kunnasmaiseen tapaan myös opettavia piirteitä.


Martta on helposti lähestyttävä hahmo niin kirjoissa kuin pehmonakin. Hän on vilkas, hauska, täynnä tarmoa ja rakastaa syvästi possuaan Saimaa. Martta-pehmo tuo turvaa lapselle niin seikkailuissa kuin unilelunakin.


Lahjana Koiramäen lapset -pehmot ovat varmasti monen ikäisen saajan mieleen, vaikka ovatkin pehmeitä paketteja.


Martta pehmo

  • Koko 20 cm
  • Materiaali: Polyesteri
  • Ikäsuositus 10+ kuukautta
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill