• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Masa Marsu -pehmo

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkaraisen uskollinen ystävä Masa Marsu pitää huolta unissakävelijästä tämän yöllisillä seikkailuilla. Masa Marsu –pehmolelu on miellyttävän pehmoinen ja siliteltävä. Mauri Kunnaksen kirjoista tutut suuret silmät ja pyöreät korvat tekevät Masa Marsusta erityisen suloisen.


Masa Marsu -pehmo on pieni, söpö ja aina mukana menossa!

Pienikokoinen Masa Marsu -pehmo on mainion kokoinen joka leikkiin. Pehmolelua on helppo kuljettaa matkassa mukana, minne tahansa menetkin. Masa kulkee mukana mielellään pitempiäkin matkoja. Pehmon saa helposti vaikkapa lastenhoitokassiin säilytykseen, mistä sen saa helposti piristämään perheen pienempien auto- tai junamatkaa esimerkiksi Herra Hakkaraisen taloon.


Mauri Kunnaksen rakastetuissa lastenkirjoissa Masa Marsu huolehtii aina Herra Hakkaraisesta tämän unissakävelyretkillä. Myös lapsi voi saada pienestä, suloisesta Masa Marsu –pehmosta turvaa elämän jännittäviin hetkiin. Masa Marsu on sopivan kokoinen mukana kannettavaksi ja Masaa voi aina rutistaa kun vastaan tulee jotakin uutta ja erilaista. Tutun ja turvallisen ystävän mukanaolo helpottaa usein uusia tilanteita.


Masa Marsu on suurisydäminen hahmo

Masa Marsu –pehmon ilme on hieman kummastunut, ehkä jopa huolestunut. Mauri Kunnaksen tarinoissa Masa seuraa Herra Hakkaraista tämän unissakävelyillä, ja usein Herra Hakkarainen päätyy tekemään asioita, jotka huolestuttavat poloista Masa Marsua. Onneksi kaikki seikkailut päättyvät aina hyvin.


Masa pomppii Herra Hakkaraisen mukana yöllisillä seikkailuilla, ja onkin tästä syystä päivisin usein hieman väsynyt. Lojaali ystävä, Masa Marsu on vuosikaudet kulkenut kuorsaavan Herra Hakkaraisen perässä aina yhtä hauskoihin seikkailuihin. Jännittäviä ja kummallisiakin tilanteita on tullut vastaan Masa Marsun ja Herra Hakkaraisen yöllisillä reissuilla. Herra Hakkarainen ei aamulla muista unissakävelyistään mitään, mutta ihmettelee usein, miksi Masa on aamuisin niin väsynyt.


Masa Marsu pehmolelustakin saa lojaalin ystävän ja leikkikaverin. Masa kulkee mukana ja on aina valmis uusiin leikkeihin. Unikaverina Masa Marsu -pehmo nukkuu yönsä sikeästi ja saa taas uutta virtaa päivän leikkeihin.


Masa Marsu pehmo

  • Koko 15 cm
  • Ikäsuositus 10+ kuukautta
  • 100 % polyesteri
  • Pesu 30 °C
  • Suomessa vastuullisesti ja ammattimaisesti muotoiltu, Design from Finland
  • © Mauri Kunnas / Doghill