• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Merirosvotarinat

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hiiohoi, maakravut, merta päin! Mauri Kunnaksen huimat merirosvotarinat ovat nyt yksissä kansissa.


Kunnas kuljettaa lukijat myrskyisille merille, kiivaisiin taisteluihin, pääkallosaarille ja kätkettyjen aarteiden luo. Apua, merirosvoja! sisältää lyhyitä tarinoita, joissa seikkailevat seitsemän meren hurjimmat merirosvot. Aarresaari on Kunnaksen oivaltava tulkinta maailman tunnetuimmasta merirosvoseikkailusta.


Kirjan esipuheesssa Mauri Kunnas kertoo, mikä merirosvotarinoissa ja R. L. Stevensonin Aarresaaressa häntä viehättää.Kokoomasta löytyvät kirjat
Apua, merirosvoja!
AarresaariApua, merirosvoja!

80 askelta hammaskivestä luoteeseen, siitä 137 askelta koilliseen, siitä 173 askelta suoraan kohti Kylkiluukalliota Aarteenetsinnässä on oltava silmä tarkkana, jos mielii rikastua! Miekat kalahtelevat ja pistoolit paukkuvat, kun Karibianmeren pelätyin merirosvokapteeni Bartholomeus Korppu, korea merirosvoprinsessa ja muut merten kauhut ovat liikekannalla. Rosvojoukko toisensa jälkeen yrittää onneaan vaan kenen onnistuu saada Pääkallosaaren aarre omakseen?


Kautta isoäitini silmälapun! Mauri Kunnaksen ja merirosvojen hurjassa kyydissä nousee tukka pystyyn ja naamataulu venyy vinkeästi nauruun.


Aarresaari

Hiiohoi arkajalat, luvassa myrskyä ja ruudinkäryä, merirosvousta ja aarteenetsintää!


Pikku Jimiä ja hänen äitiään lykästää. He löytävät vanhan merikarhun jäämistöstä kapteeni Flintin aarrekartan. Pian komea kuunari Hispaniola jo purjehtii kohti aarresaarta mukanaan neuvokas kajuuttapoika Jim. Tuuli ei ole kuitenkaan myötäinen. Laivakokki Pitkä-John Silver paljastuu pahamaineiseksi merirosvoksi, eivätkä hänen värväämänsä pikipöksytkään ole ihan pulmusia. Mutta kenen pöksyt mahtavat tosipaikan tullen tutista pahimmin?


Skotlantilaisen Robert Louis Stevensonin seikkailuklassikon hohtoa ei ole aikakaan himmentänyt, sen todistaa myös Mauri Kunnaksen velmu tulkinta.