• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Puumamiekka

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Hurjat ja hauskat miekkaleikit

Merirosvoleikit. Miekkaleikit. Nämä ovat monien pienten lasten mielestä ihan parhaita leikkejä ja niissä saa myös purettua mukavasti energiaa. Usein miekoiksi sopivat puukepit ja melkein mikä vaan pitkulaisen mallinen, millä voi vähän huitoa. Kovat miekat ovat siitä huonoja, että niillä miekkaillessa saattaa tulla myös pieniä haavereita.


Näihin leikkeihin löytyy ratkaisu meiltä: pehmeähköä materiaalia olevat miekat. Näillä pienet osumat eivät tunnu, ja leikkejä voidaan jatkaa ilman kipeitä sormia. Loistavaa!


Pehmeällä miekalla voi leikkiä mitä hauskimpia ja hurjimpia leikkejä. Mielikuvitusta käyttäen miekkojen kanssa voi leikkiä merirosvoa, prinsessaa, ritaria tai vaikkapa supersankaria. Kaikki roolileikit ovat mahdollisia. Miekkailuleikit sopivat ihan jokaiselle, siihen tarvitaan vain hyvä miekka. Koskaan ei ole liian vanha leikkimään miekkailuleikkejä. Heittäydy mukaan miekkaleikkien saattelemana hauskalle ja hurjalle mielikuvitusmatkalle ritareiden aikakaudelle tai hyökkää pahiksia vastaan lohikäärmeelläsi ratsastaen!


Miekkailua ritarillisesti

Jalomielinen ritari puolustaa rohkeasti heikompia ja ystäviään. Sankaritekoja tehdessä ritari käyttää miekkaansa vastustaessaan vihollisia ja pelastaessaan pelastusta tarvitsevia. Ritarilliseen käytökseen kuuluu tietysti se, että sivullisia ja viattomia ei vahingoiteta ja seikkailuissa otetaan huomioon muutkin seikkailijat.


Miekkaleikit onnistuvat parhaiten, kun pidetään huoli siitä, ettei miekkailussa satuta itseään tai vastustajaa. Tarkoitus on pitää hauskaa. Jos miekalla lyödään lujaa, se voi tietenkin satuttaa, joten lapsia kannattaa aina ohjeistaa miekan käyttöön ja miekkailuun. Herra Hakkaraisen talon Artturin Ritareitten Salissa miekkailun ohjenuorana käytetään: Miekka saa osua miekkaan tai kilpeen. Ei ihmiseen.


Miekkaa ei suositella alle 3-vuotiaille. Miekka on pehmeämpi kuin puumiekka, mutta on sen verran jämäkkä, että säilyttää muotonsa. Miekka sopii hienosti myös koristeeksi lapsen huoneeseen seinälle tai hyllylle, kun sillä ei leikitä.


Erilaiset miekat

Herra Hakkaraisen talon verkkokaupassa on myynnissä kuutta erilaista miekkaa. Nämä miekat ovat Lohikäärmemiekka, Leijonamiekka, Pääkallomiekka, Prinsessamiekka, Puumamiekka ja Viikinkimiekka.


Miekkojen saatavuus saattaa vaihdella.


Puumamiekka

Puumamiekan kädensijaa koristaa kimmeltävä jalokivi sekä upea puuman kuva. Amerikassa elävän puuman ominaisuuksiin kuuluu nopeat, sulavat liikkeet, ketteryys ja olosuhteisiin sopeutuvuus. Nämä ovat taitoja, joita miekkailija hauskoissa leikeissä voi hyödyntää. Väistele esteitä, piiloudu ja yllätä vastustaja hyppäämällä pitkiä loikkia. Hauskoja tapoja miekkailla on monia, vain mielikuvitus on rajana.