• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Silmät-avaimenperä, Mauri Kunnas

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Silmiä pimeydessä!


Jos olet koskaan lukenut Mauri Kunnaksen kirjoja, olet varmasti huomannut, että usein pimeissä nurkissa tai koloissa on nähtävissä valkoiset silmät, jotka tarkkailevat tilannetta. Nyt nämä ihastuttavat silmät on saatavissa litteänä, kaksipuolisena avaimenperänä.


Avaimenperän molemmilla puolilla on sama kuva: kolme silmäparia. Avaimenperä on reunustettu metallinvärisellä reunuksella.


Mustalla pohjalla on kolme paria eri kokoisia silmiä, jotka pitävät silmällä mitä ympärillä tapahtuu. Mauri Kunnaksen kirjoissa tällaiset tarkkailevat silmät ovat tuttu näky. Monien mielestä ne ovat hurmaava yksityiskohta muutenkin yksityiskohtia vilisevissä kirjoissa.


Mauri Kunnas on tunnettu suomalainen lastenkirjailija, joka on tullut tunnetuksi juuri yksityiskohtaisesta tavastaan piirtää ja vangitsevasta tavastaan kirjoittaa. Mauri Kunnaksen ensimmäinen lastenkirja, Suomalainen tonttukirja, ilmestyi vuonna 1979. Tästä alkoi hänen menestystarinansa lastenkirjailijana.


Kunnakselta on ilmestynyt yli 40 kirjaa, joiden pohjalta on tehty toinen mokoma erilaisia ns. pienempiä kirjoja kuten Pieni luontokirja tai Herra Hakkarainen kyläilee - Etsi ja löydä. Mauri Kunnaksen kirjoja on lisäksi käännetty 37 kielelle ja julkaistu 36 maassa. Joulupukki on yksi Kunnaksen ensimmäisistä kirjoista ja edelleen se on myös yksi suosituimmista. Joulupukki-kirjaa on käännetty 26 kielelle ja myyty jo yli 1,5 miljoonaa kappaletta. Kaiken kaikkiaan Kunnaksen kirjoja on myyty ympäri maailmaa lähes 10 miljoonaa kappaletta.


Silmät-avaimenperän korkeus ketjun kanssa on lähes 11 cm.

Ilman ketjua Silmät-laatan korkeus on n. 4,5 cm.