• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Suuret tarinat

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Nyt Mauri Kunnaksen vauhdikkaimmat seikkailut yksissä kansissa!


Historiallisista tapahtumista ja menneistä sankareista kerrotaan harvoin yhtä jännittävästi ja värikkäästi kuin Mauri Kunnaksen Kuningas Artturin ritareissa tai Viikingit tulevat -kirjassa, unohtamatta Robin Hoodin tarun omaperäistä tulkintaa. Tämä yhteisnide sisältää kolme valloittavaa historiasta ammentavaa kuvakirjaa.


Esipuheessa Mauri Kunnas valottaa suhdettaan viikinkeihin, rohkeisiin ritareihin ja Sherwoodin metsän sankareihin.


Suuret tarinat -yhteisnide sisältää kirjat:
Kuningas Artturin ritarit

Viikingit tulevat!

Robin HoodKuningas Artturin ritarit

Kuningas Arthur ja pyöreän pöydän ritarit - kaikkihan heidät tuntevat - vai tuntevatko sittenkään? Kuka vetikään tarunhohtoisen miekan kivestä ja mikä kumman kuppi oli Graalin malja? Entä keitä olivat taikuri Merlin, ritari Lancelot ja rakastavaiset Tristan ja Isolde?


Kautta killisilmäisen kollikissan, Mauri Kunnas on taikonut keskiajan kiehtovasta tarustosta niskakarvat nostattavaa kissojen mytologiaa! Sukella kissakuningas Artturin matkassa ritaritarinoiden muinaiseen maailmaan ja anna seikkailun viedä.Viikingit tulevat!

Tässä tulevat väkivahvat viikingit ja heidän soreat neitonsa! Pohjolan pelottomien merenkävijöiden hurja maine tunnettiin Englannin rannikolla jo vuonna 793, ja yhä tänäkin päivänä tarinat heidän seikkailuistaan kiehtovat sekä lapsia että aikuisia.


Mauri Kunnas kertoo vanhojen pohjoismaisten saagojen hengessä kahdeksan hulluttelevaa viikinkitarinaa muinaisilta ajoilta. Tutuiksi tulevat monet tarunhohtoiset sankarit, kuten uroteoillaan rehentelevä Pässivuonon Gunnar, mammanpojan mainetta kammoksuva berserkki-Erkki, neuvokas viikinkineito Åsa Nokkela ja koti-ikäväänsä ammuva Mansikki.


Lähde elämäsi seikkailuun! Samalla saat tutkittua historiallista tietoa viikinkien elämästä, tavoista, laivoista ja asumuksista.Robin Hood

TRÖÖT! Kun Robin Hood töräyttää metsästystorveensa, hänen iloiset veikkonsa kiiruhtavat oitis paikalle jousipyssyt ojossa, valmiina seikkailuun. Koska Robin apujoukkoineen ryövää rikkailta ja antaa köyhille, kaikki luutamummoista karvareihin pitävät häntä sankarina.


Vain Nottinghamin ahne sheriffi kiristelee hampaitaan. Ja panee kaiken oveluutensa peliin saadakseen Sherwoodin metsän lainsuojattoman telkien taakse.