• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Tassulan talot - Koottavia pienoismalleja

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Askartele omin käsin Herra Hakkaraisen kotikaupungin kauniita taloja!


Tukevasta pahvista saat itse rakennettua neljä eri Sastamalan, Vammalan Marttilankadulta löytyvää rakennusta. Rakennukset ovat olemassa edelleen, mutta ne on löydettävissä myös Mauri Kunnaksen Tassulan tarinoita -kirjoista.


Tassulan talot -vihossa talot on helposti tunnistettavissa edelleen samoiksi, joita Marttilankadulla voi edelleen ihailla, mutta ne on piirretty Mauri Kunnaksen tyyliin, eivätkä talojen nimetkään ole aivan samat kuin nykypäivänä.


Neljästä talosta kaksi on koottavissa sekä helpompana että vaativampana vaihtoehtona. Molemmat osat löytyvät samasta vihkosesta. Tassulan talojen kokoamiseen tarvitset terävät sakset, viivoittimen, purnukallisen askarteluliimaa ja siveltimen sen levittämiseksi. Lisäksi vesikuppi, jossa sivellintä voi seisottaa, ettei se kuivu kesken työmaan.


Tassulan talot -pienoismalleja on hauska koota esimeriksi lapsen kanssa yhdessä. Isommat lapset ja aikuiset voivat koota taloja ihan itsekseenkin, ja antaa samalla mielen rauhoittua ja käsien hoitaa työt.


Kun talot on koottu, ne voi asettaa omalle "tarjottimelleen", joka löytyy vihkosen lopusta. Tällä "tarjottimella" talot asettuvat omille paikoilleen Marttilankadun molemmin puolin.