• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Tassulan väki, Herra Hakkarainen korttipeli

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mauri Kunnaksen kirjoista tuttu unissaankävelevä Herra Hakkarainen löytyy Tassulalaisine ystävineen nyt myös pelikorteista.


Herra Hakkarainen ja Tassulan ystävät


Herra Hakkaraisen Tassulalaisiin ystäviin pääset tutustumaan hauskoissa Mauri Kunnaksen Tassulan tarinat -kirjoissa. Tassulan tarinoissa Herra Hakkarainen on oleellinen osa tarinaa, mutta ei silti välttämättä ihan päähenkilö. Tassulassa tapahtuu mitä jännittävämpiä ja hauskempia sattumuksia, kun Herra Hakkarainen pistää unissaan tuulemaan.


Tassulan tarinat –sarjaan kuuluu neljä eri osaa, jotka voit lukea missä järjestyksessä tahansa. Nuo kirjat ovat: Ujo Elvis, Seitsemän tätiä ja aarre, Hurja Harri ja pullonhenki sekä Onnin paras joululahja. Tässä hauskassa korttipelissä etsitään omille korteille pareja. Matkakokoisen pelin voit ottaa reissuun mukaan eikä se vie paljoa tilaa tai paina juuri mitään. Peli on helppo ja lyhytkestoinen. Hauskuudesta ei silti tarvitse luopua.


Pelin kulku


Sekoitetut kortit jaetaan pelaajien kesken. Jos pelaajan omasta kädestä löytyy pareja jo valmiiksi, ne asetetaan pelaajan eteen pöydälle. Tämän jälkeen jakajan vasemmalla puolella oleva pelaaja ojentaa korttiensa selkäpuolet ja jakaja vetää häneltä yhden kortin. Jos vedetty kortti täydentää parin, pelaaja asettaa parin eteensä pöydälle. Vuoro vaihtuu myötäpäivään, ja korttien vetämistä jatketaan, kunnes kaikki parit on löydetty. Pelaaja, jolle pelin lopussa jää Herra Hakkarainen, häviää pelin.


Korttiparit tunnistat helposti samoista kuvista ja pienistä kuvioista yläkulmassa. Värikkäät kortit suloisilla hahmoilla tekevät pelistä vallan hupaisan.


Söpöjä kuvia


Pakan suloisen sinisessä kannessa on korttien kuvissa Herra Hakkaraisen lisäksi Elvi Siiranen ja Bensa-Pauli. Herra Hakkaraisen kortin kulmassa ei ole pientä kuvaa, mutta kaikissa muissa korteissa on. Nämä auttavat tunnistamaan parit pelin tiimellyksessä, mutta ne myös liittyvät tavalla tai toisella kuvassa näkyvään hahmoon.


Korttipakan kannessakin näkyvistä korteista näkyy, että Elvi Siirasen pikkukuvana on aurinkolasit ja Bensa-Paulin kuvana taas bensakanisteri. Voit arvailla tai muistella, mikä on hahmon ja pienen kuvan kytkös toisiinsa, mikäli pelin jännittävyydeltä ehdit.


Herra Hakkarainen korttipeli pähkinänkuoressa


  • 2-8 pelaajaa
  • Sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • Peli on melko lyhytkestoinen
  • Pelistä löytyy pareja yhteensä 15 kappaletta
  • Valmistaja Tactic