• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Tassulan väki, Parit-korttipeli

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Mauri Kunnaksen Tassulan tarinat -kirjoista löytyy monia ihastuttavia hahmoja. Tassulan asukkaat ovat nyt päässeet osaksi tätä hauskaa Parit-peliä.


Mauri Kunnaksen Tassula


Herra Hakkaraisen kotikaupunki on Tassula. Parit-korttipeliaskin kannessa näkyy Tassulan tarinoista tuttu neiti Sipsu ja Herra O. Tannenbaum, jonka pään päällä nököttää babylonialainen pullon henki Spiritus Butelli Babylonicus. Herra O. Tannenbaum ja babylonialainen pullon henki tulevat erityisesti tutuksi Tassulan tarinoita: Hurja-Harri ja pullonhenki -kirjasta.


Muistipelin kulku


Parit-korttipeli on perinteinen muistipeli. Kortit sekoitetaan, ja ne asetellaan pöydälle kuvapuoli alaspäin. Nuorin pelaaja aloittaa ja vuoro siirtyy aina myötäpäivään.


Jokainen pelaaja kääntää vuorollaan kaksi korttia ympäri. Jos kortit muodostavat parin, eli ovat samanlaiset, pelaaja saa ottaa ne itselleen ja asettaa ne eteensä pöydälle. Hän saa jatkaa vuoroaan niin kauan kuin löytää pareja. Kun kaksi käännettyä korttia eivät muodosta enää paria, ne käännetään takaisin kuvapuoli alaspäin samoille paikoille mistä ne käännettiin ja vuoro siirtyy seuraavalle.


Peli jatkuu samoin, kunnes kaikki parit ovat löytyneet. Pelaaja, jolla on eniten pareja, on voittaja.


Matkakokoinen korttipeli koko perheen yhteisiin hetkiin


Korttipeli mahtuu taskuun mukaan reissuun. Lyhytkestoinen peli toimii viihdykkeenä pidemmilläkin matkoilla. Pelien lomassa voi esimerkiksi etsiä korttien hahmoja Mauri Kunnaksen Tassulan tarinoita kirjojen kuvista.

Muistipelien pelaamista suositellaan ihan kaiken ikäisille, vauvasta vaariin. Muistipelit kehittävät muistia sekä ylläpitävät aivojen vireyttä ja terveyttä. Koko perheen yhteinen pelihetki on hyvä tapa viettää aikaa yhdessä. Värien tunnistus, värien yhdistely ja kuvien hahmottaminen, korttien tutkiminen ja oivaltaminen tuo iloa ja hyvää mieltä pienimmillekin pelaajille.


Pakasta löytyy yhteensä kuusitoista paria. Ihanat 32 värikästä korttia Mauri Kunnaksen Tassulan tarinat -kirjoista tutuilla hahmoilla ihastuttavat ja virkistävät mieltä. Mahtavan hauskaan peliin tarvitaan 2–8 pelaajaa. Peliä suositellaan yli neljävuotiaille.


Ohjeet löytyvät suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, joten korttipeli sopii myös Suomesta tuliaisiksi ulkomaille. Pienikokoinen keltainen korttipakka lähtee helposti myös postin mukana pidemmällekin.


Tassulan väki, Parit-korttipeli pähkinänkuoressa


  • 2-8 pelaajaa
  • Sopii 4-vuotiaille ja sitä vanhemmille
  • Ohjeet peliin löytyvät suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi
  • Korttipeli sisältää yhteensä kuusitoista paria
  • Valmistaja Tactic