• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Uniaakkoset pussilakanasetti 150x210 + 50x60

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

UUTUUS!


Tämä ihastuttava uniaakkosia sisältävä pussilakanasetti on aikuisten kokoa, eli pussilakana on kooltaan 150 x 210 cm ja tyynyliina 50 x 60 cm.


Uniaakkoset-kuosista löytyy nimensä mukaisesti värikkäitä aakkosia. Uniset näistä aakkosista tekee unissakävelevä Herra Hakkarainen, joka roikkuu, työntää, pohtii, tuumailee ja ennen kaikkea nukkuu kirjainten joukossa.


Pussilakanasetti on valmistettu 100 % luomupuuvillasta. Se tuntuu iholla miellyttävältä ja kestää hyvin kulutusta ja korkeatkin pesulämpötilat. Mikäli nukut useamman tyynyn kanssa, täydennä settisi sopivan kokoisella Uniaakkoset-irtotyynyliinalla.


Pussilakanasetillä on Finlayson myöntämä viiden vuoden takuu, Allergiatunnus, STANDARD 100 by OEKO-TEX -sertifikaatti sekä GOTS-sertifikaatti. Ne yhdessä kertovat tuotteen korkeasta laadusta ja turvallisuudesta käyttäjälleen ja että tuote on valmistettu luomupuuvillasta. Sertifikaatit takaavat myös, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja, on allergiaystävällinen ja sopii herkällekin iholle.


Uniaakkoset-pussilakanasetti on saatavana aikuisten koon lisäksi junior-koossa.


Pussilakanan koko 150 x 210 cm

Tyynyliinan koko 50 x 60 cm