• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Vatitorni

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Pinoa, kasaa, kaada, kokoa ja leiki


Yksi asia, joka tuntuu olevan universaalisti pienten lasten mielestä yksi parhaimmista ajanvietteistä, on tornien kaataminen. Värikäs vatitorni Mauri Kunnaksen piirroksilla koristeltuna on juuri sitä varten tehty!


Lasten mielikuvitus on ehtymätön lähde, josta usein suorastaan tulvii ajatuksia siitä, mitä kaikkea tyhjä kippo voikaan edustaa ja mitä kaikkea sillä voikaan tehdä. Kippoja voi tietenkin pinota sisäkkäin sen lisäksi että niistä voi rakentaa upean tornin. Ja sitten kaataa sen. Uudelleen ja uudelleen. Kippo voi olla leikeissä myös esimerkiksi hattu, kattila tai keittolautanen, ihan mitä tahansa keksiikään.


Jos kokoa ja kaada leikit eivät enää kiinnosta, näihin kippoihin voi myös säilöä pienempiä aarteita, kuten esimerkiksi hiuslenkit ja pinnit, kumit ja teroittimet. Karkkipäivänä karkit voi jakaa kippoihin ja syödä sieltä. Sievät kupit koristavat lastenhuonetta ja värit piristävät mieltä.


Hauskoja leikkejä kupeista saa aikaan myös kylpyleluna. Kesällä kupit voi ottaa hiekkaleluiksi rannalle mukaan ja rakentaa niiden avulla erikokoisia hiekkalinnoja.


Tämän vatitornin kipoissa on kuvia eläimistä ja jokaisen kupin pohjassa on numero. Näiden avulla voi siis myös harjoitella eläinten ja numeroiden tunnistamista.


Pinottavat purkit, kahdeksassa eri värissä

Kipoista ei irtoa pieniä osia, joten ne sopivat jo ihan pienillekin ihasteltaviksi. Tornien kaataminen alkaa onnistua yleensä siinä vaiheessa, kun lapsi osaa jo istua ja huitoa. Alussa lapsi tarvitsee tietenkin jonkun kokoamaan torneja itselleen kaadettaviksi, mutta yllättävän nopeasti lapset kasvavat ja alkavat itse koota torneja ja muitakin rakennelmia näitä kippoja ja muitakin sopivasti käden ulottuvilla olevia esineitä käyttäen.


Joka kuppia koristaa ihastuttavat piirrokset. Kupeista löytyviä Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuja hahmoja ovat esimerkiksi Koiramäen Martta ja Herra Hakkarainen. Kupit kiinnittävät niin vauvan, kun aikuisenkin huomion.


Kippoja on yhteensä kahdeksan. Isoimmasta pienimpään kuppien väreinä ovat punainen, oranssi, keltainen, vihreä, vaaleansininen ja tummansininen, musta sekä valkoinen. Kaikki kupit päällekkäin koottuna tornin korkeus on 56 cm. Pinottavat purkit tulevat läpinäkyvässä muovisessa rasiassa, jossa kuppeja voi halutessaan säilyttää leikkien välissä. Rasiassa on kätevä kahva, joka helpottaa kuppien kuljettamista.


Vatitorni pähkinänkuoressa:

  • Tornin korkeus kun kaikki kipot on kasattu päällekkäin n. 56 cm.
  • Sopivat jo pienellekin lapselle
  • Purkit ovat erivärisiä, ja niiden pohjassa on numero