• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -penaali

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen -penaali sopii moneen käyttötarkoitukseen

Kaksipuolisessa, pehmeästä kankaasta valmistetussa penaalissa seikkailee yksi Mauri Kunnaksen rakastetuimmista hahmoista: Herra Hakkarainen. Pehmoinen pussukka toimii mainiosti penaalina, mutta sen lisäksi voit oikein hyvin käyttää sitä myös muihin käyttötarkoituksiin. Voit säilyttää siellä aarteita, koruja, meikkejä tai se voi toimia vaikkapa lääkkeiden tai hygieniatarvikkeiden kuljetuspussukkana matkoilla.


Penaali on kooltaan varsin mainio. Se on leveydeltään noin 23 cm ja korkeudeltaan noin 16 cm. Penaalin reunassa olevaa pientä lenkkiä voi käyttää penaalin kantamiseen tai sen voi laittaa siitä roikkumaan. Penaalin ulkopinnan materiaali on kuin pehmeää samettia. Sisäpuolelta kangas taas on käytännöllisen liukasta ja väriltään sinistä.


Sopiva sekä lapsille että aikuisille

Herra Hakkarainen -penaali sopii sekä lapsille että aikuisille. Jos Mauri Kunnas tarinoineen on ollut osa lapsuuttasi, voit nauttia hänen kuvituksistaan myös aikuisena. Lapsille tämä pussukka voi tuoda elämään arvokasta lisäsisältöä jo kuvituksellaan. Jos siellä saa sitten säilyttää esimerkiksi omaa unimyssyään tai muita aarteita, niin mikäs sen parempaa.


Jos taas Mauri Kunnas tarinoineen on sinulle täysin outo, se ei haittaa! Herra Hakkarainen on hahmona ihastuttava, olivat Kunnaksen tarinat aikaisemmin tuttuja tai eivät.


Koiramäki ja Herra Hakkarainen

Mauri Kunnaksen Koiramäki ja sen hahmot ovat pitkään olleet yksi suomalaisten eniten rakastamista tarinoista ja hahmoista Kunnaksen tuotannossa. Herra Hakkarainen on kuitenkin noussut hyvin vahvasti Koiramäen hahmojen rinnalle Kunnaksen tunnetuimmiksi hahmoiksi. Herra Hakkarainen eroaa kovasti Koiramäen hahmoista. Molemmat ovat hurjan sympaattisia, ihania ja kerrassaan rakastettavia, mutta hieman eri tavoilla.


Koiramäki-sarjassa seikkailevat pääasiassa Koiramäen lapset Kille, Elsa ja Martta, joiden kautta lukijat pääsevät tutustumaan vanhoihin tapoihin ja perinteisiin, siihen miten ennen vanhaan on eletty ja tehty asiat. Herra Hakkaraisen mukana taas pääsee mukaan paikoitellen hyvinkin hulvattomiin ja ennalta-arvaamattomiin seikkailuihin.


Herra Hakkarainen -penaali pähkinänkuoressa

  • Koko: n. 23 x 16 cm
  • Kuvitus: Toisella puolella Herra Hakkarainen ja Masa Marsu Vammalan Marttilankadulla, toisella puolella Herra Hakkarainen sinisellä pohjalla
  • 100 % polyesteri
  • Ulkopinnan materiaali sametin kaltaista, pehmeää kangasta
  • Sisäpinnan materiaali liukasta kangasta
  • Voit käyttää penaalina, meikkipussukkana, aarresäilönä tai hygieniatarvikkeiden-kuljetuspussukkana
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä (sijaitsee Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)
  • Voit ostaa sekä Herra Hakkaraisen että Masa Marsun myös pehmoleluina