• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Herra Hakkarainen -pipo

Ei varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Herra Hakkarainen -pipo on kevyt, välikauteen sopiva pipo lapsille

Herra Hakkarainen tutussa, sinisessä yöpuvussaan ja yömyssyssään on kerta kaikkiaan ihastuttava ja jo hänen näkemisensä vilaukselta tuo kasvoille hymyn ja mieleen ihanat muistot tarinatuokioista. Kuinka mahtavaa onkaan, että nyt voit laskea kutreillesi pipon, jossa vilisee Herra Hakkaraisia!


Herra Hakkarainen -pipo on melko ohutta kangasta, joten se on juuri sopiva välikautena käytettäväksi. Pipo on venyvää kangasta, joten se sopii monen eri kokoiseen päähän. Pipon ympärysmitta on venyttämättömänä n. 40 cm, mutta koska materiaali on hyvin venyvää, se menee kyllä hieman isompaankin päähän. Useimmille aikuisille tämä pipo on kuitenkin liian pieni. Pipo on materiaaliltaan polyesteria, eli kangas on sileää eikä kutita.


Herra Hakkarainen on hahmona kerrassaan ihastuttava

Herra Hakkarainen on ehdottomasti yksi Mauri Kunnaksen rakastetuimmista hahmoista. Hän on Suomen, ehkä jopa koko maailman (!) tunnetuin unissakävelijä. Herra Hakkarainen ei hereillä ollessaan koe olevansa mitenkään erityinen. Hän käy töissä päivisin ja nukkuu öisin. (Tämä on luettavissa mm. kirjasta Hyvää yötä, Herra Hakkarainen. ) Kun ilta koittaa Herra Hakkaraisesta tulee rohkea, kokeilunhaluinen, hullutteleva ja monen tuntema sekä rakastama unissakävelijä.


Unissaan Herra Hakkarainen osaa tanssia, harrastaa useita erikoisia lajeja, aiheuttaa hämmennystä mutta myös ratkaista ongelmia. Hän on suloinen ja hereillä ollessaan täysin tietämätön omista unissakävelyistään.


Kirjoissa Herra Hakkaraisella on käytännössä aina seuranaan Masa Marsu. Tässä pipossa Masaa ei ole näkyvillä, mutta hänet voi hankkia erikseen esimerkiksi pehmona: Masa Marsu -pehmo.


Vaikka Herra Hakkarainen hahmona olisi sinulle täysin outo, se ei estä ihastumasta tähän käytännölliseen ja keveään pipoon, jossa siniseen pukeutunut nukkuva vuohipukki unissakävelee ja unissapomppii.


Herra Hakkarainen -pipo pähkinänkuoressa

  • Pipon ympärysmitta venyttämättömänä noin 40 cm. Kangas on kuitenkin venyvää, joten mahtuu hieman isompaankin päähän. (Ei kuitenkaan useimmille aikuisille.)
  • Kuvitus: Hieman eri asennoissa unissaankäveleviä Herra Hakkaraisia sinisellä pohjalla
  • Materiaali: 100 % polyesteri
  • Lapsille sopiva
  • Valmistaja Happy Orange Oy
  • Saatavilla sekä Herra Hakkaraisen talon verkkokaupasta että Ihanien tavaroiden kaupan kivijalkamyymälästä (sijaitsee Herra Hakkaraisen talon yhteydessä Sastamalan Vammalassa, Marttilankatu 10)