• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Pääsylippuja kaupan päälle, kun tilaus yli 50 €

MARRAS-HUHTIKUUN pääsyliput

alkaen 7,00 €

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Koska meillä saa leikkiä!


Tämä lippu on voimassa 1.11.-30.4. Mikäli haluat ostaa itsellesi lipun ajalle touko-lokakuu, voit tehdä sen kohdasta TOUKO-LOKAKUUN pääsyliput.

Jos haluat tilata liput yli 10 hengelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 044-770 3102 tai info (at) herrahakkaraisentalo.fi.Oikean pääsylipputyypin valinta:

Jos teitä on tulossa 1-3 yli 2-vuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Pääsylippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Mikäli ostat 4 lippua Pääsylippujen hinnalla, erotusta Ryhmälippuun ei palauteta. Pääsyliput voi käyttää useammalla käyntikerralla.


Jos teitä on tulossa 4 tai enemmän yli kaksivuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Ryhmälippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Kerralla ostetut ryhmäliput on käytettävä samalla käyntikerralla. Mikäli ostat 4 Ryhmälippua ja vain kolme henkilöä saapuu leikkimään, veloitetaan Pääsylippujen ja Ryhmälippujen välinen erotus kassalla.JOS OSTAT PELKÄT LIPUT, valitse toimitustavaksi Sähköinen pääsylippu.

Jos tilaat samalla kertaa muita tuotteita, saat muut tuotteet haluamallasi toimitustavalla ja liput sähköpostitse.


Liput ostettuasi saat joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi lipun, jossa on koodi. Tätä koodia kassalla näyttäessä pääsette sisään. Koodin voi näyttää tulostetusta lipusta tai esimerkiksi puhelimen näytöltä. Koodia vastaan saatte liput sisään taloon. Liput ovat voimassa huhtikuun loppuun asti.


HUOM! Lipun koodi on kertakäyttöinen, joten pidä huoli, että se pysyy vain sinun tiedossasi.Toimintaohjeet:

  • Pääsylippuna toimiva ranneke on voimassa koko päivän, välillä voit siis käydä vaikkapa lounaalla ja kahvilla ja palata leikkimään tämän jälkeen.Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa on viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääset leikkimään ja touhuamaan. Huoneet on sisustettu Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutuilla maisemilla, ja ne suorastaan kutsuvat leikkiin. Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttavat leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.


Talon takapihalla sijaitseva Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha ei ole virallisesti avoinna marras-huhtikuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että pihalla ei ole polkuautoja eikä muitakaan kulkupelejä, mutta juosten, kävellen, hyppien ja muita omia etenemistyylejä käyttäen autopihalla saa edetä. Autopihalla voi marras-huhtikuussa myös tutkailla rakennuksia, kuten poliisiasemaa ja keltaista bussia, vaikkei polkuautoilemaan pääsekään.


Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä: www.herrahakkaraisentalo.fi.