• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

MARRAS-HUHTIKUUN pääsyliput

alkaen 7,00 €

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Koska meillä saa leikkiä!

Tämä lippu on voimassa 1.11.-30.4. Mikäli haluat ostaa itsellesi lipun ajalle touko-lokakuu, voit tehdä sen kohdasta TOUKO-LOKAKUUN pääsyliput.


Oikean pääsylipputyypin valinta:

Jos haluat ostaa pääsylipun yhdestä kolmeen yli 2-vuotiaalle leikkijälle, valitse Pääsylippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Pääsyliput voi käyttää useammalla käyntikerralla.


Jos haluat ostaa pääsylipun neljälle tai useammalle yli 2-vuotiaalle leikkijälle, valitse Ryhmälippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Kerralla ostetut ryhmäliput on käytettävä samalla käyntikerralla.


JOS OSTAT PELKÄT LIPUT, valitse toimitustavaksi Sähköinen pääsylippu.

Jos tilaat samalla kertaa muita tuotteita, saat muut tuotteet haluamallasi toimitustavalla ja liput sähköpostitse.


Liput ostettuasi saat joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi lipun, jossa on koodi. Tätä koodia kassalla näyttäessä pääsette sisään. Koodin voi näyttää tulostetusta lipusta tai esimerkiksi puhelimen näytöltä. Koodia vastaan saatte liput sisään taloon. Liput ovat voimassa huhtikuun loppuun asti.


HUOM! Lipun koodi on kertakäyttöinen, joten pidä huoli, että se pysyy vain sinun tiedossasi.


Toimintaohjeet:

  • Pääsylippuna toimiva ranneke on voimassa koko päivän, välillä voit siis käydä vaikkapa lounaalla ja kahvilla ja palata leikkimään tämän jälkeen.


Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa on viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääset leikkimään ja touhuamaan. Huoneet on sisustettu Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutuilla maisemilla, ja ne suorastaan kutsuvat leikkiin. Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttavat leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.


Talon takapihalla sijaitseva Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha ei ole virallisesti avoinna marras-huhtikuussa. Tämä tarkoittaa sitä, että pihalla ei ole polkuautoja eikä muitakaan kulkupelejä, mutta juosten, kävellen, hyppien ja muita omia etenemistyylejä käyttäen autopihalla saa edetä. Autopihalla voi marras-huhtikuussa myös tutkailla rakennuksia, kuten poliisiasemaa ja keltaista bussia, vaikkei polkuautoilemaan pääsekään.


Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä: www.herrahakkaraisentalo.fi.