• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

TOUKO-LOKAKUUN pääsyliput

alkaen 9,00 €

Toimitusaika: 1-3 päivä(ä)

Kuvaus

Koska meillä saa leikkiä!


Tämä lippu on voimassa 1.5.-31.10. Mikäli haluat ostaa itsellesi lipun ajalle marras-huhtikuu , voit tehdä sen kohdasta MARRAS-HUHTIKUUN pääsyliput. Jos haluat tilata liput yli 10 hengelle, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 044-770 3102 tai info (at) herrahakkaraisentalo.fi.Oikean pääsylipputyypin valinta:

Jos teitä on tulossa 1-3 yli 2-vuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Pääsylippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Mikäli ostat 4 lippua Pääsylippujen hinnalla, erotusta Ryhmälippuun ei palauteta. Pääsyliput voi käyttää useammalla käyntikerralla.


Jos teitä on tulossa 4 tai enemmän yli kaksivuotiasta henkilöä leikkimään, valitse Ryhmälippu.

Jokainen leikkijä tarvitsee oman lipun, pois lukien alle 2-vuotiaat, jotka ovat aina ilmaisia. Valitse lippujen määräksi leikkimään saapuvien henkilöiden määrä. Kerralla ostetut ryhmäliput on käytettävä samalla käyntikerralla. Mikäli ostat 4 Ryhmälippua ja vain kolme henkilöä saapuu leikkimään, veloitetaan Pääsylippujen ja Ryhmälippujen välinen erotus kassalla.JOS OSTAT PELKÄT LIPUT, valitse toimitustavaksi Sähköinen pääsylippu.

Jos tilaat samalla kertaa muita tuotteita, saat muut tuotteet haluamallasi toimitustavalla ja liput sähköpostitse.


Liput ostettuasi saat joko saman päivän aikana tai seuraavana arkipäivänä sähköpostiisi lipun, jossa on koodi. Tätä koodia kassalla näyttäessä pääsette sisään. Koodin voi näyttää tulostetusta lipusta tai esimerkiksi puhelimen näytöltä. Koodia vastaan saatte liput sisään taloon.


HUOM! Lipun koodi on kertakäyttöinen, joten pidä huoli, että se pysyy vain sinun tiedossasi.Toimintaohjeet:

  • Tule leikkimään vain terveenä.
  • Pääsylippuna toimiva ranneke on voimassa koko päivän, välillä voit siis käydä vaikkapa lounaalla ja kahvilla ja palata leikkimään tämän jälkeen.
  • Suosittelemme pukeutumaan sään mukaisesti. Hurjan hauskasta autopihasta voi nauttia säällä kuin säällä kun päällä on oikeat varusteet.Herra Hakkaraisen talon sisätiloissa on viisi erilaista huonetta, joissa jokaisessa pääset leikkimään ja touhuamaan. Huoneet on sisustettu Mauri Kunnaksen lastenkirjoista tutuilla maisemilla, ja ne suorastaan kutsuvat leikkiin. Herra Hakkaraisen talon sisätilojen ihastuttavat leikkihuoneet ovat avoinna ympäri vuoden.


Talon takapihalla on Herra Hakkaraisen hurjan hauska autopiha, missä pääsee ajelemaan sekä polkuautoilla sekä kolmipyöräisillä ja potkupyörillä toukokuusta lokakuun loppuun.


Lisää Herra Hakkaraisen talosta voit lukea täältä: www.herrahakkaraisentalo.fi.