• Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja
  • Yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

Juhlat-kynttilä

Varastossa
Toimitusaika: 2-8 päivä(ä)

Kuvaus

Iloa ja lämpöä sädehtivä kynttilä


Juhlat-kynttilässä on hurmaava Mauri Kunnaksen piirtämä kuva iloisista juhlista revontulien alla. Juhlissa kilistellään, nautitaan lämpimistä juomista ja poltetaan tähtisädetikkujakin. Kynttilä on valmistettu parafiinista, ja se on valmistettu niin, että kynttilän ulkopinta ei sula. Näin kuva-aihe säilyy kauniina kynttilän palaessa ja valaistuu ihastuttavasti sisältä päin.


Mauri Kunnaksen suhde jouluun on tunnetusti aina ollut lämmin ja erityinen. Tämä on selvästi havaittavissa hänen jouluisissa piirroksissaan, jotka hehkuvat joulun iloa ja rauhaa, ehkä myös kehottavat rauhoittumaan ja nauttimaan läheisten seurasta.


Lämpöä joulun ja uuden vuoden aikaan


Kynttilän kuva on otettu Mauri Kunnaksen kirjasta Joulupukin joululoma, joka on julkaistu vuonna 2020. Joulupukin joululoma -kirjassa jouluaatto on vietetty ja joulupukki, tontut ja porot ovat palanneet Korvatunturille. Tästä alkaa Joulupukin ja tonttujen joululoma, minä aikana ei tehdä töitä, vaan nautitaan rauhoittumisesta ja yhteisestä ajasta.


Juhlat-kynttilän kuva on otettu Uudenvuodenaaton-juhlista. Korvatunturilla luonto huolehtii ilotulituksista, mutta tähtisädetikut luovat myös kaunista hehkua talviseen maisemaan.


Kynttilän kuvassa joulupukki ja joulumuori kilistävät Korvatunturin huipulla taustanaan tähtiä ja revontulia pullollaan oleva taivas. Tunturin laella heidän kanssaan on muukin Korvatunturin väki, ja kaikki nauttivat uuden vuoden juhlinnasta yhdessä.


Jouluinen kynttilä


Juhlat-kynttilässä juhlitaan uutta vuotta, mutta kynttilää voi aivan hyvin polttaa jo ennen joulua ja uutta vuotta. Kynttilän rauhaisat, jouluiset värit luovat tunnelmaa jo joulun lähestyessäkin. Mauri Kunnas on uskomattoman lahjakas piirtäjä, ja tätäkin kuvaa voi tuijotella pidemmänkin aikaa ja löytää aina uusia yksityiskohtia.


Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on täysin hajusteeton, eli sopii moneen kotiin. Kynttilä on suunniteltu Suomessa ja sen valmistuttaja on Muurla. Muurlan kynttilät valmistetaan käsityönä Euroopan alueella.


Kerää koko sarja


Muurla valmistaa kolmea muutakin kynttilää, joiden kuvitukset on otettu Mauri Kunnaksen tuotannosta. Nuo kynttilät ovat Joulukuoro, Korvatunturi sekä Revontulet. Näistä Joulukuoro on saman kokoinen kuin Juhlat. Korvatunturi ja Revontulet ovat korkeudeltaan 12 cm.


Juhlat-kynttilä pähkinänkuoressa


  • Kynttilän korkeus 8 cm
  • Paloaika n. 30 h.
  • Kynttilä on valmistettu parafiinista ja se on hajusteeton
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistaja: Muurla